Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η τρυφερή ανάρτησή του για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Αχώριστοι για ακόμα μία χρονιά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η τρυφερή ανάρτησή του για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη του φωτογραφία μέσα από το πλατό του Mega μαζί με την αγαπημένη του φίλη και συνεργάτιδα.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην πρεμιέρα της και εκείνος με τη σειρά του στάθηκε όπως πάντα στο πόστο του στο πλευρό της.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου με την Ελένη Μενεγάκη

«Που είχαμε μείνει?», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω. Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε ξανά μαζί και θα σας έχω ξανά στη ζωή μου.

Όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας. Μαζί με τα δικά μου σχέδια, έβλεπα και αυτά του Mega. Χαίρομαι πολύ που είμαι και εγώ μέσα σε αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι θα περπατάμε μαζί τα μεσημέρια. Σημασία έχει να ξέρετε πως εμείς θα είμαστε εδώ.

Αυτό που αισθανόμουν έναν χρόνο που καθόμουν στο σπίτι μου, είναι να είμαι πάντα το φωτεινό σας χαμόγελο. Αυτή τη γλύκα θέλω μέσα στο μεσημέρι. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Mega, γιατί όταν κάναμε την πρώτη συζήτηση με άφησαν ελεύθερη να κάνω αυτό που έχω μάθει. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου έδωσαν τους κατάλληλους ανθρώπους. Καλό ξεκίνημα σε όσους έχουν ξεκινήσει».