GNTM 4: Ασύλληπτο περιστατικό με τον αγρότη που τρέλανε τους κριτές - «Ισμήνη μαζέψου»

Τον είδε και ξετρελάθηκε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Ασύλληπτο περιστατικό με τον αγρότη που τρέλανε τους κριτές - «Ισμήνη μαζέψου»

Τα νερά στις οντισιόν του GNTM 4 ταράχθηκαν, όταν στο πλατό μπήκε ο Ηλίας, ένας αγρότης από τη Χαλκιδική ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτερική εμφάνιση αν και δυσκόλεψε με την ενέργεια που εξέπεμπε.

Με το που μπήκε μέσα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ξετρελάθηκε με το σώμα του και ο Δημήτρης Σκουλός έσπευσε να της πει «Ισμήνη μαζέψου». Θυμίζουμε πως η νέα κριτής του GNTM δέχθηκε μεγάλη κριτική στο Twitter μετά την πρώτη της εμφάνιση.

Εκείνη αμέσως εξήγησε πως απλά εντυπωσιάστηκε με το κορμί του. Αν και ο Ηλίας πήρε το «όχι» από την Ζενεβιέβ, κατάφερε να περάσει στο bootcamp.

Η οντισιόν του αγρότη που τρέλανε τους κριτές του GNTM 4

Συγκίνησε τους κριτές η παίκτρια που έχασε την παιδική της φίλη

Το GNTM 4 επέστρεψε απόψε με ένα νέο επεισόδιο, μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα που έκανε, το οποίο ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Συγκεκριμένα, μία παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και αποκάλυψε πως θέλησε να δηλώσει συμμετοχή για να τιμήσει την παιδική της φίλη που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη είχε δηλώσει συμμετοχή και πέρυσι, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάει καθώς είχε πολύ άγχος. Όπως εξήγησε πήρε την απόφαση να πάει φέτος καθώς πριν από μερικούς μήνες έχασε τον σκύλο της και την καλύτερη της φίλη, η οποία δεν πρόλαβε να εκπληρώσει τα όνειρά της.

Έτσι, δεν άφησε την ευκαιρία της να πάει χαμένη και φέτος εμφανίστηκε ενώπιων των κριτών. Παρόλο που δεν πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις, κατάφερε να εξασφαλίσει 4 ναι με το εκπληκτικό περπάτημά της και με την προσωπικότητά της.