Δέχτηκε επίθεση από σκύλο πάνω στο αιμαγγείωμα του χεριού της η Μαρία Μιχαλοπούλου

Η αποκάλυψή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέχτηκε επίθεση από σκύλο πάνω στο αιμαγγείωμα του χεριού της η Μαρία Μιχαλοπούλου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μιχαλοπούλου εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως ένα σκυλί της επιτέθηκε και τη δάγκωσε στο αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της.

Όπως είχε εξηγήσει ήδη από την πρώτη εμφάνισή της στο GNTM, το σημείο αυτό είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και σε δύσκολες περιστάσεις αναγκάζεται να το καλύπτει καθώς αν χτυπήσει θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα. Έτσι και στα αγωνίσματα της Φάρμας το κάλυπτε.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά το ατύχημά της

«Με δάγκωσε σκυλί και με δάγκωσε στο δεξί χέρι όπου έχω το αιμαγγείωμα. Δεν πέθανα ευτυχώς, αλλά αυτό το στόρι το κάνω για να πω “ευχαριστώ” στον Αλέξανδρο, ένα παιδί 17 χρονών το οποίο ήταν με την παρέα του στο λιμάνι.

Όταν του ζήτησα να με φέρει στο ξενοδοχείο γιατί πραγματικά δεν ήμουν καλά, δεν μπορούσα να περπατήσω και ταξί δεν έβρισκα, χωρίς να μου κάνει ερωτήσεις, με έφερε στο ξενοδοχείο. Όλο αυτό το λέω γιατί η νέα γενιά είναι ακόμα άξια, δεν έχει χάσει τις αξίες της όπως πολλοί πιστεύουν», ανέφερε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μιχαλοπούλου στο Πρωινό για το σώμα της

«Μου αρέσει να είμαι άνετη, να φοράω βολικά ρούχα για να μη σχολιάζουν τα κιλά μου όλη την ώρα που μου σπάει το νευρικό μου σύστημα. Είναι το ίδιο έντονο. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι σιγά μην παρεξηγηθώ που με λένε λεπτή. Και όμως παρεξηγούμαι. Μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ μου είπε “Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι!”. Γύρισε η κοπέλα στο ταμείο που με ξέρει και της απάντησε. Όλη μου τη ζωή φορούσα φαρδιά ρούχα γιατί βαριόμουν να εξηγώ ότι τρώω», είπε αρχικά η Μαρία.

Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, είπε: «Έκανα μπάνιο αρκετές φορές αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τι πρόβαλε το ριάλιτι. Απομακρύνθηκα από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο γιατί ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν έχω σχέση. Δεν με φλερτάρουν, ίσως φοβούνται τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά.