J2US: Κυκλοφόρησε το επίσημο φαντασμαγορικό trailer

Mε τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Νίκο Κοκλώνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Κυκλοφόρησε το επίσημο φαντασμαγορικό trailer

To J2US επιστρέφει σε λίγο καιρό, αυτή τη φορά σε νέα τηλεοπτική στέγη, μιας και πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως μετακόμισε από το Open στον ALPHA και έτσι κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer του φαντασμαγορικού show του Νίκου Κοκλώνη.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το trailer της εκπομπής έχει αρκετή δόση χιούμορ μιας και οι κριτές είναι εξουθενωμένοι με τον Νίκο Κοκλώνη που δεν σταματάει στιγμή να τραγουδάει.

Προκειμένου να τον ξεφορτωθούν, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου και η Βίκυ Σταυροπούλου του λένε πως πάτησε τις νότες και πως το «τερμάτισε».

Αυτό είναι το trailer του J2US

Αυτά είναι τα 8 από τα 14 ζευγάρια - Και η Τούνη με τον Αλεξάνδρου ανάμεσά τους

Τα γυρίσματα του J2US έχουν ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες πρόκειται να βγει στον αέρα, από νέο κανάλι, αυτό του ALPHA. Μάλιστα, ανακοινώθηκαν και τα 8 από τα 14 ζευγάρια που θα συμμετάσχουν.

Το πρωί της Τετάρτης, συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τους διαγωνιζόμενους, μέσα από το Happy Day ενώ τόνισε πως η η κριτική επιτροπή παραμένει η ίδια, με τους Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου.

  • Ιωάννα Τούνη – Θοδωρής Φέρρης
  • Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου
  • Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης
  • Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – δεν έχει βρεθεί ο παρτενέρ
  • Ειρήνη Παπαδοπούλου – James Καφετζής
  • Μάρα Μεϊμαρίδη – STAN
  • Κώστας Φραγκολιάς – Μαντώ
  • Χάρης Βαρθακούρης – δεν έχει βρεθεί παρτενέρ

«Αλφαδιάσαμε! Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει! Να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να τουιτάρουμε non stop, όλα μέσα από την καρδιά μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Να που φτάνει η στιγμή να ξανασυναντηθούμε και να γίνει του… Just the 2 of us!

Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος το ραντεβού μας είναι στον Alpha, έναν τηλεοπτικό σταθμό που είναι «Α-list» σε όλα του, προγράμματα, ανθρώπους, δημιουργικότητα και θετική διάθεση!

Ραντεβού το Σεπτέμβριο στον Alpha αγαπημένοι μου -με πολλές πολλές εκπλήξεις, φουλ ανατρεπτικές, ξέρετε εσείς!

Ps περιμένω τα request σας @desp1navandi @vicky_stavropoulou_official @mariabacodimou @inchrisme @kostaskapetanidis @fokasevagelinos», έγραψε χαρακτηριστικά ο παραγωγός και παρουσιαστής στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.