The Bachelor 2: Ούτε 26 είναι ούτε ελεύθερη - Η αλήθεια για τον αρραβώνα και την ηλικία της Αθηνάς Νέα Υόρκη

Σκάνδαλο μεγατόνων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor 2: Ούτε 26 είναι ούτε ελεύθερη - Η αλήθεια για τον αρραβώνα και την ηλικία της Αθηνάς Νέα Υόρκη

Ένα ένα σκάνε τα μαντάτα για παίκτριες του εν λόγω ριάλιτι! Πρώτα το ροζ βίντεο και τώρα αυτό! Πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, που αντλήθηκαν από πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον της πέραν του Ατλαντικού, τη θέλουν να έχει πει δυο ψέματα.

Μπορεί λοιπόν να έχουμε δει την Ελληνοαμερικανίδα Αθηνά να διεκδικεί με πάθος τον Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2, ωστόσο φαίνεται πως στην πραγματικότητα η καρδιά της χτυπάει για άλλον άντρα. Ο συγκεκριμένος άντρας ακούει στο όνομα Νίκος, ζει στη Νέα Υόρκη και μάλιστα οι δυο τους είναι αρραβωνιασμένοι.

Η αλήθεια για την ηλικία και την ζωή της Αθηνάς του Bachelor 2

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε επίσημα τον περασμένο Απρίλιο, αλλά αποφάσισαν από κοινού να αναβάλλουν τον γάμο τους για μετά το «The Bachelor 2».

Όσο για το δεύτερο ψέμα της Αθηνάς; Αυτό έχει να κάνει με την ηλικία της, καθώς δεν είναι, όπως δηλώνει 26 ετών. Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες της εφημερίδας από τις ΗΠΑ, θέλουν την Αθηνά να είναι 31 ετών.

Ωστόσο... η Αθηνά έχει ήδη αποχωρήσει από το The bachelor

Θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog του Youweekly.gr κάτι που έμαθα με επιφύλαξη, όμως! Δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος σε αυτή την ζωή! Αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει η Αθηνά New York, δυστυχώς! Η... 26χρονη που κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη της εμφάνιση, όπως μου αποκαλύφθηκε από μια πολύ έγκυρη πηγή μου, δεν είναι πια στη βίλα!

Να σας υπενθυμίσω πως τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά οπότε είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάποια πραγματάκια παραπάνω! Το κορίτσι αυτό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει επιστρέψει στην Αμερική και χαλαρώνει!

Κρίμα, εγώ αυτό έχω να πω!