Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Mad Clip: Η μεγάλη αλλαγή στο προφίλ του στο Instagram μια εβδομάδα μετά την κηδεία

Τι συνέβη;

Mad Clip: Η μεγάλη αλλαγή στο προφίλ του στο Instagram μια εβδομάδα μετά την κηδεία
News 14.09.2021 10:23
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια μεγάλη αλλαγή έγινε στο προφίλ του Mad Clip στο Instagram μια εβδομάδα μετά την κηδεία του και 11 περίπου ημέρες μετά τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του στην Βουλιαγμένη, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Με την υπόθεση του τροχαίου να έχει κλείσει από την Αστυνομία, μέρα με την ημέρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέες εξελίξεις για το μοιραίο συμβάν.

Όσο αφορά το προφίλ που είχε στο Instagram, πλέον το διαχειρίζεται η οικογένεια του και με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί, συνεχίζουν να το διατηρούν ανοιχτό και μάλιστα, "Εις μνήμην του΄".

Αυτή είναι η αλλαγή που έγινε στο Instagram του Mad Clip

Η μεγάλη αλλαγή στο προφίλ του Μad Clip  στο Instagram

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον παππού του Mad Clip για την Αρετή

«Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είχα δει τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα.

Εγώ γνωρίζω ότι ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Όταν ήταν να πάρει την Πόρσε ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου, ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια και του είπα ότι η Αρετή τον κοροϊδεύει. Χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα είναι η Αρετή.

Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Και για την Αρετή και σε φίλους του. Δε λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει. Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει, δεν άφηνε λεφτά. Του είχα πει να τα βάζει στην τράπεζα, αλλά δεν με άκουσε.

Η Αρετή δε με γνώριζε; Με έχει αγκαλιάσει δυο φορές. Όταν πήγαινα στο σπίτι του Παναγιώτη ήταν εκεί. Η Αρετή ήταν στα μέσα και στα έξω. Εγώ άκουσα πως είπε η Αρετή πως είχαν κάποια σχέση και δεν τα βρήκαν.

Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες. Πήγε στην μητέρα του Παναγιώτη και μίλαγαν. Δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Mad Clip: Μεγάλη καταστροφή στο Κοιμητήριο Π. Φαλήρου μετά την κηδεία

Στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας ο πατέρας του Mad Clip λίγες ημέρες μετά το τροχαίο - Τι συμβαίνει;

Share