Mad Clip: Εξελίξεις - Έκλεισε η υπόθεση του τροχαίου

Τι αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mad Clip: Εξελίξεις - Έκλεισε η υπόθεση του τροχαίου

Μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως η εκπομπή Super Κατερίνα με τα τελευταία λόγια του Mad Clip πριν πεθάνει, το Πρωινό μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του τροχαίου που του κόστισε τη ζωή μόλις στα 34 του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η υπόθεση του τροχαίου έκλεισε για την αστυνομία, μιας και πλέον είναι σίγουρο πως δεν εμπλέκεται δεύτερο αυτοκίνητο.

«Συνομιλώντας το Σαββατοκύριακο με αστυνομικούς, μου είπαν ότι η υπόθεση του τροχαίου για την αστυνομία έχει κλείσει ως τροχαίο με ευθύνη του οδηγού. Αν και θα γίνει πραγματογνωμοσύνη από τεχνικό σύμβουλο που έβαλε η οικογένεια, δεν προκύπτει η εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, δεν υπάρχει πρόβλημα στον δρόμο.

Δηλαδή κακοτεχνίες ή νερό. Εκεί έχει καταλήξει η αστυνομία. Η αστυνομία έχει κάνει την έκθεσή της. Ρώτησα για τα προσωπικά αντικείμενα του Mad Clip και μου είπαν ότι δόθηκαν στον πατέρα και τα κλειδιά και τα προσωπικά αντικείμενα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε στο βίντεο όλες τις εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο του Mad Clip

Η περιουσία του Mad Clip - Σφαγή στην οικογένεια

Λίγες ημέρες μετά την ταφή του αγαπημένου τράπερ, Mad Clip, έγινε γνωστό από τον ίδιο του τον παππού πως έχει εξαφανιστεί ο χρυσός σταυρός μεγάλης αξίας που φορούσε συνέχεια στον λαιμό του και είχε πάνω του και εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν από αυτό, λοιπόν, που ανήκει στην... περιουσία του τραγουδιστή! Το πρωί της Παρασκευής 10/9 μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και του Τάσου Τεργιάκη έγινε γνωστό πως έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ερωτηματικά για την υπόλοιπη περιουσία του τράπερ.

Αρχικά στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως υπάρχουν ενδοοικογενειακά προβλήματα μεταξύ των συγγενών και ύστερα ειπώθηκε πως δεν ξέρει κανείς ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip στο οποίο βρίσκονται και μεγάλα χρηματικά ποσά μέσα αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Από τον δημοσιογράφο πάντως τονίστηκε πως η περιουσία του τράπερ και το τι θα γίνει με αυτή θα είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει πολύ.