Μπέρδεμα στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη - Η αποκάλυψη της Μελέτη που λίγοι παρατήρησαν

Ασύλληπτο περιστατικό στην πρώτη κιόλας εκπομπή της - «Με παίρνει ο παραγωγός και μου λέει τι έχει γίνει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπέρδεμα στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη - Η αποκάλυψη της Μελέτη που λίγοι παρατήρησαν

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην τηλεόραση και πολλοί ήταν αυτοί που στήθηκαν μπροστά από την τηλεόραση για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της. Ωστόσο, έγινε ένα μεγάλο μπέρδεμα, που λίγοι όμως το αντιλήφθηκαν.

Με το που ξεκίνησε η εκπομπή της, η όμορφη παρουσιάστρια ντυμμένη στα κόκκινα και με ένα πλατύ χαμόγελα καλησπέρησε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είμαστε ξανά μαζί, που θα σας έχω στη ζωή μου, στη δικιά μου ζωή. Κι εσείς μη νομίζετε, θα τρυπώνω στα σπίτια σας όπως πάντα. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Τόσο νωρίς σπάνια συμβαίνει αυτό. Όλοι λοιπόν έχουμε βάλει τα καλά μας και θέλουμε να σας υποδεχτούμε, να σας υποσχεθούμε όλα αυτά που σχεδιάζουμε και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς, το ίδιο κάνω κι εγώ μαζί με τους συνεργάτες μας, αλλά το ίδιο κάνει και όλο το κανάλι μας, το Mega. Το Mega το καλό που μαζί με τα δικά μου σχέδια έβλεπα και τα σχέδια τα δικά του»!

Κατά την διάρκεια μάλιστα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεάκη έδωσε πολλά δώρα, όμως είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα με τα τηλέφωνα, όπως ανέφερε και η ίδια.

Το πρωί, ωστόσο, της Τρίτης (14/9), η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την δική της εκπομπή, μιλώντας για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε: «Ήμαστε στο γραφείο με την ομάδα και βλέπουμε την Ελένη που έχει ξεκινήσει και τι λέει η Ελένη μετά από τόσο καιρό και ξαφνικά αρχίζουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα στο γραφείο και σηκώνω το τηλέφωνο:

«Ναι γεια σας το Mega της Ελένης;» κοιτάω το τηλέφωνο λέω ναι… «μπορείτε να με βγάλετε στον αέρα;» και λέω δυστυχώς εγώ δεν μπορώ, αν πάρετε στο σωστό τηλέφωνο ίσως και σας βγάλουν» και μετά από λίγο ένας άλλος κύριος «θα ήθελα να μιλήσω με την Ελένη» να υποθέσω λέω την Μενεγάκη, δεν μπορεί τώρα είναι στον αέρα»! Στο γραφείο το δικό μου τρία, τέσσερα τηλέφωνα και παίρνω την αρχισυντάκτρια την Ελένη Γελαλή και της λέω «Ελένάκι κάτι έχει γίνει και τα τηλέφωνα γυρνάνε σε εμάς…» με παίρνει ο παραγωγός και μου λέει τι έχει γίνει, αφού έχουμε δώσει τα σωστά τηλέφωνα. Τελικά αυτό που καταλάβαμε είναι ότι έπαιρναν σε όλο το Mega»!

Σούσουρο με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε μια πολύ δυνατή συμφωνία με το Mega, προφανώς, για να δεχθεί να πάει εκεί αφού πολλά ήταν τα κανάλια που την ζητούσαν μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA. Ξέρει τι κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η Ελένη μπορεί να μην έφερνε νούμερα τον τελευταίο καιρό στο κανάλι της Κάντζας αλλά ήταν από τα πιο δυνατά ονόματα στα εμπορικά του σταθμού! Τι εννοούμε με αυτό;

Μεγάλες εταιρείες διαφόρων ειδών έκαναν "κρα" για να τους διαφημίσει η Ελένη Μενεγάκη και για να συμβεί αυτό πλήρωναν αδρά είτε έκανε 5% σε νούμερα είτε έκανε 30! Αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν καλά στο Mega γι' αυτό κι έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε να την κερδίσουν...

Ελένη Μενεγάκη mega

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, όσο έλειπε η βασίλισσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες οι εταιρείες θέλοντας να διαφημίσουν τα προϊόντα τους απευθύνονταν στις... εναπομείναντες παρουσιάστριες (βλέπε Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλπ).

Τώρα, όμως, που η Ελένη γύρισε τους... ξαναμάζεψε όλους με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί να σημειώσουν χασούρα πολλών χιλιάδων ευρώ!

Τώρα εξηγείται για ποιο λόγο το Mega δαπάνησε τόσα πολλά λεφτά το πλατό της Ελένης! Ξέρει ότι θα τα πάρει πίσω διπλά και τριπλά...

Αλίμονο στους άλλους σταθμούς!