Γιώργος Ασημακόπουλος: Πήγε στην Καινούργιου και "άδειασε" το Πρωινό - "Δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο"

"Εγώ αποφάσισα να αποχωρήσω! Άλλα συμφώνησαν κι άλλα έγιναν"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Ασημακόπουλος: Πήγε στην Καινούργιου και

Μπορεί η σεζόν για τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ξεκινήσε δίπλα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν μέσα σε μια εβδομάδα κιόλας, μιας και ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιχειρηματίας είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως ήταν καθαρά δική του επιλογή να φύγει, ωστόσο δεν είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (14/9), ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς κανείς να το περιμένει και μέσα σε όλα δεν δίστασε να "αδειάσει" το Πρωινό.

Το "άδειασμα" του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Πρωινό μετά την αποχώρησή του

«Τι όμορφο πλατό! Καλή αρχή, παιδιά, να είστε καλά.

Ναι αποχώρησα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Τους αγαπώ, εννοείται τους στηρίζω και τη Φαίη και τον Γιώργο, απλά είδα ότι δεν μου ταίριαζε, δεν είχα έναν συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα να αποχωρήσω. Δεν θεωρώ ότι βιάστηκα».

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και τον ρώτησε χαρακτηριστικά: «Είχες άλλα συμφωνήσει και άλλα έγιναν;» με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να απαντά: «Ε, κάπως έτσι…».

Τι είχαν αναφέρει Λιάγκας - Σκορδά στο Πρωινό για τον Ασημακόπουλο

Στην έναρξη του Πρωινού, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκαν στην είδηση αυτή που κυκλοφόρησε, πετώντας απέξω απέξω την σπόντα τους με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό τους.

«Παρουσιαστής αυτής της εκπομπής θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Εγώ θα πάρω την Φαίη μαζί με το αυτοκίνητο και θα φύγουμε. Εμείς φεύγουμε από την εκπομπή και μένει ο Γιώργος Ασημακόπουλος», είπε ο παρουσιαστής χαριτολογώντας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τελικά τι συμβαίνει.

Λίγες ώρες ωστόσο αργότερα, η παρουσιάστρια με αφορμή ένα ρεπορτάζ που συζητούσαν στο πλατό, θέλησε να πάρει το λόγο και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να μην υπάρχουν τυχόν σχόλια και παρεξηγήσεις.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν θα έχει σταθερή θέση στο πλατό του Πρωινού. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με τα καταστήματα που διατηρεί δεν μπορεί να βρίσκεται στην εκπομπή σε καθημερινή βάση. Για το λόγο αυτό θα τον βλέπουμε μερικές ημέρες την εβδομάδα και όχι καθημερινά.