Νικόλας Παπαπαύλου: Η αποκάλυψή του για την παίκτρια του Power Of Love - "Δεν έχει καμία επαφή με τις ουσίες"

"Το αναγνώριζε πως ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νικόλας Παπαπαύλου: Η αποκάλυψή του για την παίκτρια του Power Of Love -

Στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Νικόλας Παπαπαύλου αναφορικά με την πρώην παίκτρια του Power Of love που προφυλακίστηκε χθες 13/9.

Οι δηλώσεις του Νικόλα Παπαπαύλου για την παίκτρια του Power Of Love που εντοπίστηκε με κοκαϊνη

«Έμαθα για όλο αυτό από φίλους δημοσιογράφους. Τη συνάντησα δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη. Έναν χρόνο τώρα που έχω βγει από το παιχνίδι δεν είχα καταλάβει τίποτα, γιατί ζούμε και στην ίδια περιοχή. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχει καμία επαφή με τις ουσίες. Αυτή είναι η άποψή μου.

Έκανε δύο δουλειές για να συγκεντρώσει το ποσό ενός βασικού μισθού. Στη μία εκ των δύο δουλειών τη βοήθησα εγώ για να πάρει ένα ελάχιστο ποσό. (…) Γνωρίζω ότι το ζευγάρι δεν είχε οικονομική άνεση, ξέρω ότι η άλλη πλευρά (σ.σ. ο σύντροφος) ζούσε από το επίδομα που παίρνουν όλοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή. Και ήξερα ότι η δική μου φίλη κάνει δύο δουλειές για να βοηθήσει στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώην παίκτρια αποκάλυψε πως τον καλούσε καθημερινά και του έλεγε ότι ήταν αντίθετη με όλο αυτό και καταλαβαίνει πως αγάπησε τον λάθος άνθρωπο.

«Με κατέστρεψε»

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (13/9) η πρώην παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφός της, οι οποίοι πριν από λίγη ώρα κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Το μοντέλο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, δεν περίμενε να προφυλακιστεί και έτσι ξέσπασε μόλις της ανακοινώθηκε η απόφαση, κατηγορώντας τον σύντροφό της πως της έχει καταστρέψει τη ζωή.

«Με κατέστρεψε! Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο συντρόφός μου», φέρεται να είπε η πρώην παίκτρια του Power of Love όταν της ανακοινώθηκε η προφυλάκισή της.