Ρώτησαν τον Νίκο Κοκλώνη για τον χωρισμό της Βανδή και έδωσε την επική απάντηση

«Χώρισε η Δέσποινα; Δεν...».

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρώτησαν τον Νίκο Κοκλώνη για τον χωρισμό της Βανδή και έδωσε την επική απάντηση

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εισέβαλε στα γυρίσματα του τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο του J2US. Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής ήταν φυσικά και ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός αποκάλυψε πως θα δούμε φοβερές αποκαλύψεις στο μουσικό σόου αλλά και θα μας ενθουσιάσουν και τα ζευγάρια που έχουν επιλεχθεί.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Οικογένεια είμαστε εμείς, μας αρέσει να διασκεδάζουμε. Το σκηνικό δεν υπάρχει, έχουμε δουλέψει πολύ και πιστεύουμε θα αρέσει στον κόσμο. Κόντρα ζευγάρια, ονόματα που σας ενδιαφέρουν και μας ενδιαφέρουν και περίεργοι και αντίθετοι χαρακτήρες».

Αναφορικά με τους χωρισμούς στην «οικογένεια του J2US» απάντησε: «Για οικογένεια του J2US εγώ κοιτάω παρακάτω, καινούρια πράγματα έρχονται και όλα γίνονται για καλό. Ας έστελνε! Χώρισε η Δέσποινα; Δεν το ήξερα, είχα τα δικά μου!».

Ο χωρισμός του Νίκου Κοκλώνη

Στην τελική ευθεία για ολική επαναφορά βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης, έχοντας κάνει ένα διάλλειμα για επαναφόρτιση στο Νησί των Ανέμων.

Ο παραγωγός και επιχειρηματίας, χωρισμένος και ιδιαίτερα ανανεωμένος, λίγες μέρες πριν την εκκίνηση μίας απαιτητικής σεζόν για την εταιρία του, Barking Well Media που ετοιμάζει πυρετωδώς πολυάριθμα τηλεοπτικά projects σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και νέα εγχειρήματα στον ευρύτερο χώρο των Μέσων, περνά τις τελευταίες στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας με στενούς του φίλους.

Με το αγαπημένο του και πολυσυζητημένο αυτό το διάστημα, Just The 2 Of Us να επανέρχεται εντυπωσιακότερο από ποτέ, στα μέσα Σεπτέμβρη, ο Νίκος είναι απόλυτα έτοιμος για μία συναρπαστική σεζόν.

Τις διακοπές του τις έχει περάσει σε ένα από τα πιο αγαπημένα του νησιά, τη Μύκονο, με πολλές βόλτες για βουτιές στα γύρω νησάκια όπως τα Ρήνια, πολλή γυμναστική στο σπίτι παρέα με την καλή του φίλη, Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή και λίγες επιλεκτικές εξόδους στο νησί, κυρίως για φαγητό σε αγαπημένα του εστιατόρια.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες στο okmag.gr