Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Η Λένα Μαντά "άδειασε" τον Τσιτσιπά - "Να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσουμε"

Το αιχμηρό σχόλιο της μετά τις δηλώσεις του για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Η Λένα Μαντά
News 14.09.2021 13:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου μίλησε το πρωί της Τρίτης (14/9) η Λένα Μαντά. Η γνωστή συγγραφέας αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στις δηλώσεις του για τον εμβολιασμό.

Οι δηλώσεις της Λένας Μαντά για τον Στέφανο Τσιτσιπά

«Η γιαγιά μου η Σοφία, σοφή γυναίκα, έλεγε να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσουμε. Όταν ακούω πως κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ρωτάω πάντα γιατί και μπαίνει ένα ρήμα μπροστά. Φοβάμαι. Με τον φόβο δεν μπορείς να τα βάλεις.

Εγώ λέω απλά, επειδή έχουμε χάσει και στον κύκλο μας ανθρώπους από κορονοϊό, διαλέγεις τον φόβο. Διάλεξε τον θάνατο».

Τέλος, η Λένα Μαντά μίλησε για τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν την χώρα μας.

Η απάντηση της κυβέρνησης στα σχόλια του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο

Τη δική της απάντηση στις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θέλησε να δώσει η κυβέρνηση μέσω της τοποθέτησης του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

Ο κύριος Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης για το εμβόλιο αλλά για την προστασία από τον κορωνοϊό, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα πρέπει να ακούμε περισσότερο τι λένε οι επιστήμονες οι οποίοι έχουν εντρυφήσει στο θέμα.

«Είναι ένας σπουδαίος αθλητής, οι ικανότητες και η προσφορά του στη χώρα είναι αδιαμφισβήτητη. Εκείνο που αμφισβητείται είναι η ικανότητα του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα και αμφισβητείται διότι δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε τις σπουδές ούτε το ερευνητικό έργο που θα του επιτρέψει να σχηματίσει άποψη γύρω από αυτό.

Τα θέματα αυτά τα αναλύουν ενημερώνουν την κοινωνία και τοποθετούνται όσοι τα έχουν σπουδάσει όσοι τα έχουν μελετήσει μέσα από το λειτούργημά τους το ιατρικό και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Σε αυτούς θα είναι καλό να ανατρέχουμε και θα έλεγα ότι όσοι μέσω της εξαιρετικής τους παρουσίας και επιδόσεων σε άλλους χώρους αποτελούν και σημείο αναφοράς για ευρύτερες κοινωνικές ομάδες καλό θα ήταν να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση τέτοιου είδους απόψεων», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από τον αποκλεισμό του

Share