Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Κατερίνας Πεφτίτση - "Αρχίζουν και πέφτουν οι ελπίδες"

Πολύ δύσκολες ώρες για το νεαρό μοντέλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Κατερίνας Πεφτίτση -

Στην κάμερα του Love It μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) η Κατερίνα Πεφτίτση. Το μοντέλο μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει ο πατέρας της με τον κορωνοϊό, καθώς νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Πεφτίτση για την υγεία του πατέρα της

«Ο πατέρας μου είναι σε μια δύσκολη κατάσταση και παλεύουμε για αυτήν. Είναι θύμα κορονοϊού, πλέον βέβαια τον έχει ξεπεράσει και τον μετέφεραν σε άλλο θάλαμο αλλά παραμένει στην εντατική πολύ σοβαρά με μεγάλα προβλήματα.

«Στην αρχή ήμουν θετική και όλοι κάναμε οικογενειακώς θετικές σκέψεις, αλλά όσο περνάει αυτό το κομμάτι αρχίζουν και πέφτουν οι ελπίδες. Μετά ξανανεβαίνουν, μετά ξαναπέφτουν μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό. Δύναμη αντλώ από την αδελφή μου που είναι τρελή και πνεύμα θετικής ενέργειας και αύρας».

«Ο μπαμπάς μου είναι 59 χρονών και από τις 27 Ιουλίου είναι στην εντατική. Η μόνη επικοινωνία που έχουμε είναι τηλεφωνική μία φορά την ημέρα με τους γιατρούς που είναι εκεί πέρα».

«Είχα πάθει κατάθλιψη και σιχαινόμουν το σώμα μου»

Πριν λίγο καιρό, η Κατερίνα Πεφτίτση βρέθηκε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τετάρτης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν πήρε κάποια παραπάνω κιλά ενώ πριν μέρες ανακοίνωσε on air τον χωρισμό της.

Το μοντέλο είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν πάντα τσουπωτή… Σταμάτησα τον χορό γιατί είχα πρόβλημα στα πόδια, κότσι που ήταν αισθητικά αποκρουστικό. Και εγώ η ίδια το έβλεπα. Ήταν κληρονομικό, αλλά ταυτόχρονα είχε να κάνει και με τους τένοντες. Ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να αφαιρεθεί χθες.

Έπρεπε να κάνω αυτήν την επέμβαση για να μην έχω δυσλειτουργία στα πέλματα. Χρειάστηκε να καθίσω αρκετό καιρό στο κρεβάτι και μετά σε αναπηρικό καροτσάκι για κάποιο διάστημα. Εκεί κατάλαβα τι περνάνε οι άνθρωποι σε αναπηρικό καροτσάκι. Έβλεπα κάποιους ανθρώπους να λένε “κρίμα είναι τόσο όμορφη”. Ήταν λύπηση κι εγώ είχα πρόβλημα για λίγο.

Κατερίνα Πεφτίτση πρόβλημα υγείας

Πάντα έτρωγα, ποτέ δεν στερήθηκα φαγητό, αλλά σταμάτησα την άσκηση. Ο γιατρός μου είχε πει πλήρη ακινησία. Είχα πάθει κατάθλιψη σε αυτό το σημείο, σιχαινόμουν το σώμα μου. Ήθελα κάποιον να με βγάλει από αυτό και με έβγαλε η φίλη μου. Είχα βάλει αρκετά κιλά. Όχι όσα έχω τώρα, λιγότερα.

Αλλά στα μάτια μου ήταν λες και με τσίμπησε μέλισσα. Σιχαινόμουν το σώμα μου. Με τα πολλά κιλά που πήρα, μετά είπα ότι θα πάω να κάνω γαστρικό μανίκι. Είχα λαιμαργία, έδωσα πολλά λεφτά σε διατροφές. Μετά όμως αποδέχθηκα τα κιλά μου. Θυμάμαι να είμαι μπροστά στο καθρέφτη και να λέω “αυτή είμαι”, αγκαλιάζοντας το σώμα μου. Στην αρχή ντρεπόμουν να έρθω και σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου» κατέληξε η Κατερίνα Πεφτίτση.