Απίστευτη κατηγορία για την Ρούλα Κορομηλά - «Αρνήθηκε να μου δώσει χρόνο για δύο τραγούδια»

Ποιος την έκραξε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη κατηγορία για την Ρούλα Κορομηλά - «Αρνήθηκε να μου δώσει χρόνο για δύο τραγούδια»

Μια απίστευτη κατηγορία έγινε για την Ρούλα Κορομηλά στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη. Ο Κώστας Μπίγαλης χαρακτηριστικά, αποκάλυψε πως δεν τον άφησε να τραγουδήσει όσο ήθελε σε εκπομπή της, με αποτέλεσμα να μην πάει ως καλεσμένος.

«Το κομμάτι “I miss you” είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Όταν κάποια, κάποτε, έλειψε πολύ. Το όνομα “big Alice” ήταν μια ιδέα του Νίκου Μαστοράκη και αποτελεί λογοπαίγνιδιο με το όνομα μου. Το τρεχαντήρι δεν έκανε για τη Eurovision. Το video clip του κομματιού γυρίστηκε στην Άνδρο με κακό καιρό και είχαμε παγώσει από το κρύο», είπε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.

«Με την Πωλίνα γνωριζόμαστε 29 χρόνια. Με πολιορκεί αλλά δεν ξέρω που θα καταλήξουμε. Στη θεατρική μου συμμετοχή στο “Αχ Μαρία” συστήθηκε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό ο Τάκης Ζαχαράτος. Στο κομμάτι “Ο Μύθος” είμαι ένας άλλος. Ο δίσκος “με τον ήλιο στους ιχθείς” άρχισε να πουλάει ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του χάρη σε ένα φτηνό video clip».

Η αποκάλυψη του Μπίγαλη για την Κορομηλά

«Ο Τέρενς Κούικ στην αρχή της πορείας μου αποφάσισε να με ονομάσει Αλέξη. Είχα βοηθήσει την Ρούλα Κορομηλά με τις εκπομπές της, αλλά κάποια στιγμή εκείνη αρνήθηκε να μου δώσει χρόνο για δύο τραγούδια. Μου έδινε τρία λεπτά αντί για 6. Και όταν προβλήθηκε αυτή η εκπομπή που δεν πήγα, η Ρούλα Κορομηλά τραγουδούσε μόνη της 20 λεπτά», συμπλήρωσε ο Κώστας Μπίγαλης, μετά και την επίθεση που είχε κάνει στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Συγκίνησε η Ρούλα Κορομηλά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τις φωτιές που έπληξαν την τελευταία εβδομάδα κάθε γωνία της χώρας μας.

Όπως έκανε και με τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη, έτσι και τώρα η παρουσιάστρια, έστειλε τη δική της υποστήριξη στους ανθρώπους που αντιμετώπισαν τεράστιες καταστροφές από την πύρινη λαίλαπα.

«Αγαπάμε τη χώρα μας. Αγαπάμε τους ανθρώπους της και ειμαστε κοντά τους παντα όπου κ αν βρισκόμαστε κ οπως μπορούμε…. Η αλληλεγγύη κ η καλοσύνη κάνουν θαύματα», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.