Κώστας Μπίγαλης: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πληρώνεται, εμείς δεν πρέπει να πάρουμε κάτι;»

Έριξε το «καρφάκι» του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Μπίγαλης: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πληρώνεται, εμείς δεν πρέπει να πάρουμε κάτι;»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα έπρεπε να πληρώνονται.

O τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, η οποία μάλιστα ενδέχεται να κοπεί την επόμενη σεζόν σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπίγαλη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Δεν έχει να κάνει μόνο με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εμείς υπογράψαμε μια συμφωνία περίπου 500 τραγουδιστές γιατί θα θέλαμε και εμείς, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, Έχω πάρει χρήματα από ξένη τηλεόραση και όχι από τη χώρα μου. Και αυτό είναι τραγικό. Δεν λέμε τίποτα εκατομμύρια. Ένα στοιχειώδες ποσό.

Όταν χρησιμοποιείται η εικόνα και η επικαιρότητα ενός καλλιτέχνη θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαφόν. Θα έπρεπε τα κανάλια να το σεβαστούν αυτό και να διαθέτουν ένα μπάτζετ για να δίνουν στους καλλιτέχνες που πηγαίνουν σε αυτά» είπε ο τραγουδιστής.

«Ο Παπαδόπουλος, ας πούμε, πληρώνεται όπως και όλοι οι συντελεστές. Εμείς που συμμετέχουμε και πολλές φορές χωρίς εμάς δεν γίνεται εκπομπή, δεν πρέπει και εμείς να πάρουμε κάτι; Είναι πάρα πολύ λογικό αυτό το πράγμα. Η ΕΡΤ μόνο μέχρι στιγμής πληρώνει κάποια λίγα χρήματα, όχι κάποιο ιδιωτικό κανάλι», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπίγαλης.

Κώστας Μπίγαλης Σπύρος Παπαδόπουλος

«Εγώ αρνήθηκα να πάω στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά"»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Μαντώ, όπου αναφέρθηκε στην απόφασή της να αρνηθεί την πρόσκληση του Σπύρου Παπαδόπουλου να τραγουδήσει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η τραγουδίστρια, πριν από λίγο διάστημα, ήταν ξεκάθαρη από την αρχή για τη στάση της, θέλοντας να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, αλλά και σχόλια.

«Όλοι οι τραγουδιστές έχουμε υπογράψει μια σύμβαση, η οποία έχει σταλεί και στα κανάλια τους τελευταίους μήνες και λόγω της πανδημίας. Οι καλλιτέχνες, γενικότερα, πρέπει να αμείβονται όταν παρουσιάζουν ζωντανά τη μουσική τους και κάτι τέτοιο δεν ήταν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκπομπής. Εγώ αρνήθηκα να πάω», ανέφερε για την εκπομπή του ΣΚΑΪ στην πρωινή εκπομπή.

«Δεν το έκανα για να δημιουργήσω θόρυβο, το έκανα απλά για να αφυπνίσω τους συναδέρφους να μη δέχονται να τραγουδούν ζωντανά χωρίς αμοιβή», συμπλήρωσε.