Παντρεύεται πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός

Έχοντας αποκτήσει εδώ και μερικούς μήνες το πρώτο του παιδάκι, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειρά Σασμός, αποκάλυψε πως στα επόμενα σχέδια του θα είναι ο γάμος με την αγαπημένη του σύντροφο, αλλά και η βάφτιση του γιου του.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Ορφέα Αυγουστίδη, που μίλησε για τον λόγο που έλειψε χρόνια από την τηλεόραση αλλά και για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Ήταν το καστ, η στιγμή. Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει. Το κομμάτι με τη μαμά έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτή τη συνθήκη», ανέφερε αρχικά.

Όσα είπε ο Αυγουστίδης για την γυναίκα που σκοπεύει να παντρευτεί

«Γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε και μπορούν να καταλάβουν την τρυφερότητα που το χρησιμοποιώ αλλιώς γυναίκα μου είναι ένα statement που τοποθετεί τον σύντροφό σου σε μία δεδομένη περιοχή».

Αυτά είναι τα ονόματα που θα δώσει στον γιο του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη μητέρα του στη σειρά Σασμός, καθώς και στη γέννηση του γιου του, αποκαλύπτοντας ποια ονόματα θα του δώσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε πως από τη μέρα που ήρθε στη ζωή ο γιος του, έχει δεθεί ακόμα περισσότερο με την σύντροφό του.

«Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς. Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία.

Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και γω ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου.

Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.