Σε άσχημη κατάσταση η Ελένη Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της

Η αποκάλυψη που έκανε on air - Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε άσχημη κατάσταση η Ελένη Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (13/9) η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την συχνότητα του MEGA. Η ίδια ωστόσο, όπως αποκάλυψε, όταν γύρισε σπίτι της μετά την πρώτη εκπομπή δεν ένιωθε καλά.

Συγκεκριμένα, στην σημερινή (14/9) της εκπομπή η ίδια καλησπέρισε ξανά το τηλεοπτικό κοινό και απευθυνόμενη στους συνεργάτες της είπε χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα σας καλώς μας ήρθατε και καλώς σας ήρθαμε στα σπίτια σας, σήμερα ήμαστε ποιο χαλαροί…Δεν ξέρω πότε πραγματικά χαλάρωσαν οι υπόλοιποι μετά την εκπομπή, όχι όμως με το που έκλεισε η εκπομπή μας πήρε ώρα…»!

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον Γιάννη Μούτσο πως ήταν μετά την εκπομπή και εκείνος της απάντησε ότι τον είχε πιάσει ένας πονοκέφαλος και πως συνήλθε σήμερα. Τότε η παρουσιάστρια απάντησε: «Ρε παιδιά και εγώ είχα αυτόν τον πονοκέφαλο, τον είχατε και εσείς;» αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν καθόλου καλά αφότου γύρισε.

 Ελένη Μενεγάκη τι συνέβη μετά την πρεμιέρα

Σούσουρο με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega - Τα χιλιάρικα που... χάθηκαν

Η μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/9! Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, επέστρεψε ντυμένη στα κόκκινα και συγκινημένη καλησπέρισε το κοινό μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε μια πολύ δυνατή συμφωνία με το Mega, προφανώς, για να δεχθεί να πάει εκεί αφού πολλά ήταν τα κανάλια που την ζητούσαν μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA. Ξέρει τι κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η Ελένη μπορεί να μην έφερνε νούμερα τον τελευταίο καιρό στο κανάλι της Κάντζας αλλά ήταν από τα πιο δυνατά ονόματα στα εμπορικά του σταθμού! Τι εννοούμε με αυτό;

Μεγάλες εταιρείες διαφόρων ειδών έκαναν "κρα" για να τους διαφημίσει η Ελένη Μενεγάκη και για να συμβεί αυτό πλήρωναν αδρά είτε έκανε 5% σε νούμερα είτε έκανε 30! Αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν καλά στο Mega γι' αυτό κι έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε να την κερδίσουν...

Ελένη Μενεγάκη mega

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, όσο έλειπε η βασίλισσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες οι εταιρείες θέλοντας να διαφημίσουν τα προϊόντα τους απευθύνονταν στις... εναπομείναντες παρουσιάστριες (βλέπε Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλπ).

Τώρα, όμως, που η Ελένη γύρισε τους... ξαναμάζεψε όλους με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί να σημειώσουν χασούρα πολλών χιλιάδων ευρώ!

Τώρα εξηγείται για ποιο λόγο το Mega δαπάνησε τόσα πολλά λεφτά το πλατό της Ελένης! Ξέρει ότι θα τα πάρει πίσω διπλά και τριπλά...

Αλίμονο στους άλλους σταθμούς!