"Έσπασε" την σιωπή του ο πατέρας της παίκτριας του Power of Love - "Η κόρη μου είναι αθώα"

"Το θέμα είναι ότι ήταν τυφλά ερωτευμένη! Και ο έρωτας τυφλώνει"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο t-live μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) ο πατέρας της πρώην παίκτριας του Power of Love που προφυλακίστηκε μαζί με τον σύντροφο της, καθώς κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

Ο πατέρας της υποστήριξε πως η κόρη του ήταν ερωτευμένη και ο έρωτας τυφλώνει ενώ πάνω από όλα τόνισε πως είναι αθώα.

Οι δηλώσεις του πατέρα της παίκτριας του Power of love

«Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι η κόρη μας είναι αθώα. Αυτό και τίποτα άλλο. Δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δε μπορέσαμε με τις συνθήκες αυτές που είναι διαμορφωμένες για την προστασία λόγω covid να μιλήσουμε, να πούμε τίποτα. Πέρα από τα βασικά στο τηλέφωνο, αν είναι καλά κτλ. Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα περιστράφηκε γύρω από τη… η οποία δεν ήταν υπαίτια για κάτι τέτοιο. Εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος από το κάδρο» είπε αρχικά ο πατέρας της.

Είναι ένα παιδί, που είναι 30 ετών και είναι κοντά στο να δημιουργήσει τη δικιά της οικογένεια. Ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει. Και όχι μόνο την… αλλά και τα άλλα δύο μας παιδιά. Απλά είμαστε συγκλονισμένοι. Το θέμα είναι ότι ήταν τυφλά ερωτευμένη. Και ο έρωτας τυφλώνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάτι που εγώ και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει. Σκόπευαν να παντρευτούν. Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου».

«Με κατέστρεψε»

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (13/9) η πρώην παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφός της, οι οποίοι πριν από λίγη ώρα κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Το μοντέλο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, δεν περίμενε να προφυλακιστεί και έτσι ξέσπασε μόλις της ανακοινώθηκε η απόφαση, κατηγορώντας τον σύντροφό της πως της έχει καταστρέψει τη ζωή.

«Με κατέστρεψε! Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο συντρόφός μου», φέρεται να είπε η πρώην παίκτρια του Power of Love όταν της ανακοινώθηκε η προφυλάκισή της.