Ο Γεωργίου βγήκε στην Ελένη Μενεγάκη και έδωσε «καυτό» spoiler για τη Γη της Ελιάς

Κι όμως το αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Γεωργίου βγήκε στην Ελένη Μενεγάκη και έδωσε «καυτό» spoiler για τη Γη της Ελιάς

Καλεσμένος στη δεύτερη μέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα μεγάλη επιτυχία του, τη Γη της Ελιάς που καθημερινά σαρώνει με τα νούμερα τηλεθέασής της στο Mega.

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν κυκλοφορήσει αρκετά spoiler ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τον σκηνοθέτη της σειράς να της αποκαλύψει αποκλειστικά ακόμα μία εξέλιξη και εκείνος το έκανε!

Το spoiler που έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς στην Ελένη Μενεγάκη

«Τι θα γίνει όταν μάθουν όλοι για τη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη;

Βλέπω στο twitter έχουν πάρει είδηση και το νέο ζευγαράκι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος και θα γίνει κοντά στα επόμενα επεισόδια… Η Χάϊδω και η Αρετή θα γίνουν συμπεθέρες…».

Οι εξελίξεις της σειράς 14/9 στην Γη της Ελιάς

Επεισόδια 16 - 17.

Η Αθηνά κάνει σκηνή στον Δημήτρη που έλειπε από τη συνάντηση με τους Ελληνοαμερικάνους κι εκείνος, για να δικαιολογηθεί, της λέει ψέματα.

Η Μυρτάλη γλιτώνει από το ατύχημα, αλλά όχι ανώδυνα, κι ο Στέφανος τρέχει στο νοσοκομείο για να τη δει. Ο Ισίδωρος συνεχίζει να κάνει κινήσεις πίσω από την πλάτη της Αθηνάς, με πρόσχημα το καλό της επιχείρησης.

Ο Στάθης κι η Ιουλία δεν καταφέρνουν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Φίλιππος προσβάλει για άλλη μία φορά την Βασιλική, που αδυνατεί να κατανοήσει το μίσος του. Η Χάιδω βάζει μπρος τις γνωριμίες της και αγοράζει παράνομα μια νέα καραμπίνα. Ο Πότης συνειδητοποιεί πως η Ευτυχία βλέπει τον Αποστόλη ερωτικά κι απογοητεύεται. Ο Κωνσταντίνος ανοίγει την επιστολή που άφησε ο Ιπποκράτης για τη Μυρτάλη και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ.