Κόνι Μεταξά: Το σχόλιο όλο νόημα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Πρωινό

«Εγώ δεν είχα σκεφτεί να φύγω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Το σχόλιο όλο νόημα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Πρωινό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Κόνι Μεταξά, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και την αιφνίδια αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Πρωινό, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα.

Η Κόνι Μεταξά είχε φύγει από την εκπομπή λίγο πριν την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα την περασμένη σεζόν, ωστόσο όπως εξήγησε αν της γινόταν ξανά πρόταση, θα την δεχόταν.

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά για το Πρωινό και τον Γιώργο Ασημακόπουλο

«Όχι, εγώ δεν είχα σκεφτεί να φύγω. Είναι μια εκπομπή που είναι τόσο καιρό στον αέρα, ξέρουν τι κάνουν οι άνθρωποι προφανώς καλύτερα από όλους τους άλλους. Αν ο Γιώργος είχε άλλες δουλειές που είναι πιο σημαντικές ή θεώρησε αυτός ότι είναι πιο σημαντικές, καλά έκανε κι έφυγε.

Εμένα δεν μου έγινε πρόταση φέτος να είμαι στο Πρωινό. Αν μου γινόταν πρόταση, θα πήγαινα. Μου άρεσε σαν εμπειρία. Όλες οι εμπειρίες είναι ωραίες. Στο Survivor δεν μπορώ να πάω, εγώ θέλω να κάνω μπάνιο τρεις φορές τη μέρα. Δεν μπορώ να πάω με τα ζουζούνια και τα ποντίκια», είπε χαρακτηριστικά.

"Δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο"

Μπορεί η σεζόν για τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ξεκινήσε δίπλα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν μέσα σε μια εβδομάδα κιόλας, μιας και ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιχειρηματίας είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως ήταν καθαρά δική του επιλογή να φύγει, ωστόσο δεν είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (14/9), ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς κανείς να το περιμένει και μέσα σε όλα δεν δίστασε να "αδειάσει" το Πρωινό.

«Τι όμορφο πλατό! Καλή αρχή, παιδιά, να είστε καλά.

Ναι αποχώρησα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Τους αγαπώ, εννοείται τους στηρίζω και τη Φαίη και τον Γιώργο, απλά είδα ότι δεν μου ταίριαζε, δεν είχα έναν συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα να αποχωρήσω. Δεν θεωρώ ότι βιάστηκα».

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και τον ρώτησε χαρακτηριστικά: «Είχες άλλα συμφωνήσει και άλλα έγιναν;» με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να απαντά: «Ε, κάπως έτσι…».