Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 4: Τον έκοψαν και «άδειασε» την παραγωγή - «Όταν βγαίνεις στους κριτές, είσαι κομμάτια»

«Νιώθω αδικημένος»

GNTM 4: Τον έκοψαν και «άδειασε» την παραγωγή - «Όταν βγαίνεις στους κριτές, είσαι κομμάτια»
News 14.09.2021 19:06
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Αντώνης Κισκήρας, το μοντέλο που πέρασε από οντισιόν στο GNTM 4 αλλά κόπηκε από τους κριτές παρά την εμπειρία που είχε στον χώρο, και δε δίστασε να «αδειάσει» την παραγωγή.

Όπως εξήγησε, αισθάνεται αδικημένος γιατί σε ένα show για μοντέλα, τα αληθινά μοντέλα θα έπρεπε τουλάχιστον να περνούν στην επόμενη φάση, ενώ σχολίασε με αρνητικό τρόπο, τη μεγάλη αναμονή που υπάρχει μέχρι να βρεθείς μπροστά στους κριτές.

Τα παράπονα του μοντέλου που κόπηκε από το GNTM 4

«Μου είπαν ότι είμαι καλός, αλλά δεν είμαι τόσο καλός. Έπαιξε ρόλο ότι έχω αναλωθεί αρκετά. Εφόσον κάνεις διαγωνισμό για μοντέλα θα έπρεπε, τουλάχιστον, να “περνούν” την πρώτη φάση! Γι’ αυτό νιώθω λίγο αδικημένος εγώ.

Στις οντισιόν έχει μία αναμονή γύρω στις 13 ώρες. Όταν βγαίνεις στους κριτές, είσαι κομμάτια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης.

Την έκοψαν με 4 "όχι" και τα έβγαλε όλα στην φόρα - «Με ανάγκασαν να...»

Οι πρώτες auditions του GNTM 4 βγήκαν στον αέρα και η πρώτη καταγγελία από παίκτρια "έσκασε" μια ημέρα μετά την πρεμιέρα στο STAR. Συγκεκριμένα, κοπέλα που πέρασε μπροστά από τους κριτές έκανε μια απίστευτη καταγγελία.

Αποκάλυψε λοιπόν, πως η παραγωγή της ζήτησε να πει πράγματα για να φανεί ηλίθια και να την ξεφτιλίσουν. Ενώ, μάλιστα, μάλωσε μαζί τους για αυτό και πρόβαλλαν χθες 13/9 στα 10 δευτερόλεπτα που την έδειξαν τις χειρότερες στιγμές της.

«Λίγα άτομα θα με καταλάβουν αλλά να ξέρετε γενικά στα ριάλιτι και γενικά όταν βλέπετε κάτι στην τηλεόραση είναι σίγουρα σκηνοθετημένο. Σίγουρα πολλά κλιπς θα έχουν κοπεί και θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για το δικό μου κλιπάκι, το οποίο αυτή τη στιγμή θα κάνω ένα expose στην παραγωγή γιατί με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα, τα οποία κράτησε συγκεκριμένα κομμάτια και προσπάθησε να με βγάλει ηλίθια και να γελάσετε λίγο γιατί δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον.

Θα το καταλάβετε στην πορεία. Κράτησε πάνω από 45 λεπτά η οντισιόν μου και έδειξαν μόνο 10 δευτερόλεπτα και εννοείται πως κρατήθηκαν από τη μια φράση που μου είπαν να πω και δεν είμαι η μόνη. Δεν είχα σκοπό να πάω η αλήθεια είναι και ο λόγος που αποφάσισα να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αναγνωσιμότητα γιατί θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη τηλεθέαση αλλά όταν εσύ έχεις μαλώσει ήδη με την παραγωγή και ότι είναι πίσω από τις κάμερες, είναι λίγο λογικό να βάλουν τις χειρότερες σου στιγμές, να σε ξεφτιλίσουν, να προσπαθήσουν να γελάσουν μαζί σου μπας και βγάλουν κάτι», είπε η Ολυμπία Χριστοφορίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Το βιογραφικό της Αγάπης Μπρουκς που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή

GNTM 4 - trailer 14/9: Πήγε με φόρμα, σκουλαρίκι στο κάτω χείλος και τους έκανε να παραμιλάνε

Share