Οι πρώτες δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή της στο Open

«Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή της στο Open

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (14/9) η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μίλησε για την νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open.

Ο σταθμός ανακοίνωσε μόλις χθες (13/9) την έναρξη της συνεργασίας του με την αγαπημένη παρουσιάστρια και η ίδια δήλωσε έτοιμη για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή της στο Open

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μια τελείως διαφορετική εκπομπή.

Δεν ήμουν ποτέ νουμεράκιας. Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1, δεν φοβάμαι όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού.

Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει. Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα. Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν», είπε χαρακτηριστικά.

Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της από τις διακοπές

Η Νικολέττα Ράλλη αυτήν την περίοδο απολαμβάνει με την κορούλα της τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ευρυτανία. Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου αρκετά συχνά δημοσιεύσει προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την κόρη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σαν "βροχή" έπεφταν τα σχόλια αλλά και τα likes στην τρυφερή ανάρτηση όπου η γλυκιά μανούλα φαίνεται να κάθεται σε έναν βράχο έχοντας αγκαλιά την κόρη της και χαμογελά στον φωτογραφικό φακό.