Δηλώνει αθώα η πρώην παίκτρια του Power of Love - Αυτή είναι η απολογία της

«Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφος μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δηλώνει αθώα η πρώην παίκτρια του Power of Love - Αυτή είναι η απολογία της

Η πρώην παίκτρια του Power of Love που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και προφυλακίστηκε μαζί με τον σύντροφό της, δήλωσε αθώα και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος της, τονίζοντας πως δεν έχει καμία ανάμειξη με το θέμα.

Το ίδιο ακριβώς ισχυρίστηκε και η μητέρα της, η οποία μιλώντας στην εκπομπή Live News τόνισε πως η κόρη της έμπλεξε χωρίς να φταίει σε αυτή την υπόθεση.

Η απολογία της πρώην παίκτριας του Power of Love

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφος μου. Θα είναι άδικο να τιμωρηθώ για κάτι το οποίο δεν συμμετείχα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Έσπασε" την σιωπή του ο πατέρας της παίκτριας του Power of Love

Στο t-live μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) ο πατέρας της πρώην παίκτριας του Power of Love που προφυλακίστηκε μαζί με τον σύντροφο της, καθώς κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

Ο πατέρας της υποστήριξε πως η κόρη του ήταν ερωτευμένη και ο έρωτας τυφλώνει ενώ πάνω από όλα τόνισε πως είναι αθώα.

«Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι η κόρη μας είναι αθώα. Αυτό και τίποτα άλλο. Δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δε μπορέσαμε με τις συνθήκες αυτές που είναι διαμορφωμένες για την προστασία λόγω covid να μιλήσουμε, να πούμε τίποτα. Πέρα από τα βασικά στο τηλέφωνο, αν είναι καλά κτλ. Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα περιστράφηκε γύρω από τη… η οποία δεν ήταν υπαίτια για κάτι τέτοιο. Εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος από το κάδρο» είπε αρχικά ο πατέρας της.

Είναι ένα παιδί, που είναι 30 ετών και είναι κοντά στο να δημιουργήσει τη δικιά της οικογένεια. Ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει. Και όχι μόνο την… αλλά και τα άλλα δύο μας παιδιά. Απλά είμαστε συγκλονισμένοι. Το θέμα είναι ότι ήταν τυφλά ερωτευμένη. Και ο έρωτας τυφλώνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάτι που εγώ και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει. Σκόπευαν να παντρευτούν. Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου».