Πρώην παίκτρια του My Style Rocks έγινε μαμά για πρώτη φορά

Πολύ ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του My Style Rocks έγινε μαμά για πρώτη φορά

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για μία αγαπημένη πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία πριν από μερικές ώρες, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Αυτή είναι η παίκτρια του My Style Rocks που γέννησε

Ο λόγος για την Έφη Γκούτα, η οποία πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η ίδια στην νέα ανάρτηση που έκανε, πόζαρε έχοντας στην αγκαλιά της το παιδάκι της και δεν έκρυψε την χαρά της και τον ενθουσιασμό της για το νέο μέλος που προστέθηκε στην οικογένειά της.

Έφη Γκούτα γέννα

Χώρισε πρώην παίκτρια του My style Rocks λίγο πριν βαφτίσει το γιο της

Χώρισε από τον σύντροφό της πρώην παίκτρια του My style Rocks, λίγο πριν βαφτίσει το γιο της και την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία και ένα μακροσκελές κείμενο.

Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση και τον Μιχάλη Κατσικιά οι οποίοι ήταν παντρεμένοι περίπου 2μιση χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί το γιο τους.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν βαφτίσουν το γιο τους, η Σοφία Λεοντίτση με μια ανάρτηση της στο Instagram έκανε γνωστό πως έχουν χωρίσει, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι γονείς.

«Σε μια εβδομάδα περίπου βαπτίζουμε τον Γιαννάκη μας .. νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση βλέποντας τη ζωή του μέχρι σήμερα και πόσες στιγμές μας έχει χαρίσει αυτό το παιδί , που θέλω ο θεός να τον έχει γερό να μας χαρίσει άλλες τόσες κ άλλες τόσες … φυσικά χωρίς το μπαμπά του Γιαννάκης δεν θα υπήρχε ούτε εγώ θα ήμουν μάνα σήμερα .. του οφείλω αυτή τη ζωούλα και αυτήν μου την ιδιοτητα .. εύχομαι να είναι και οι δυο καλά ο ένας δίπλα στον άλλον. Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χωρισμένα ζευγάρια αλλά ενωμένοι γονείς ευτυχισμένοι για το παιδί τους», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση, η οποία είχε κάνει αίτηση να μπει σε ριάλιτι που ολοκληρώθηκε πρόσφατα όμως την έκοψαν.

My style Rocks Λεοντίτση χώρισε