Η ανάρτηση της Αρναούτη λίγες ώρες πριν την δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Ο δικηγόρος της Ιωάννας είναι και δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη. Ο άνθρωπος αυτός...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Αρναούτη λίγες ώρες πριν την δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Σήμερα γίνεται η δίκη για την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας κατά την 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, από την 36χρονη Έφη, για λόγους - σύμφωνα με την ίδια - εμμονής. Το θύμα έφτασε νωρίς το πρωί στα δικαστήρια, φορώντας καπέλο και ειδικά μάσκα στο πρόσωπο της για τα μοσχεύματα που έχει βάλει.

Με το άγχος ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της και ψηλά το κεφάλι, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την γυναίκα που παραλίγο να της στερήσει τη ζωή. Λίγες ώρες πριν την δίκη η Μίνα Αρναούτη, θέλησε να πει δυο λόγια για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Θέλησε με μια μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, να δηλώσει τη στήριξή της στην Ιωάννα, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η ίδια μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.

Η ανάρτηση της Αρναούτη για την Ιωάννα

Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι..

Στην αρχή όταν όλοι γύρω σου λένε ότι είσαι τυχερή που ζεις δεν το καταλαβαίνεις. Βλέπεις τι εχεις παθει , θυμωνεις, κλαις και διαμαρτυρεσαι .. Οταν ομως σταδιακα κ αργα συνειδητοποιησεις απο ποσες λοιμωξεις, μικροβια, λειτουργικα προβληματα και απωλειες γλιτωσες τοτε μονο αισθανεσαι τυχερη.. αλλα οχι ευχαριστημενη.

Ευχαριστημενη εισαι μονο αν γυριζε ο χρονος πισω. Δεν υπαρχει κανενα ανταλλαγμα κ καμια χρηματικη αμοιβη που να αντισταθμιζεται με τον πονο, τους φοβους, τον τρομο , την αγωνια και τη νεα πραγματικοτητα που βλεπεις να ερχεται..

Θυμαμαι ημουν στην εντατικη και μου ελεγαν οι γιατροι « ‘Εφαγες τον γαιδαρο.. στην ουρα εμεινες» !

Ενιωθα οτι αυτο ηταν.. σε ενα μηνα θα βγω. Δεν ηξερα ,δεν καταλαβαινα το ποσο σοβαρα ηταν τα πραγματα.

Η ουρα ηταν 4 χρονια και ακομα δεν εχει τελειωσει.. φανταστειτε οτι ειχα φαει το γαιδαρο σε 1,5 μηνα .

Ο γάιδαρος ειναι να κερδισεις τη ζωη σου πισω! Αλλα και παλι με τοσα χειρουργεια που ακολουθουν βρισκεσαι σε κινδυνο καθε φορα και μπορει να χρειαστει να ξαναφας το γαιδαρο!

Ο δικηγορος της Ιωαννας ειναι και δικηγορος της οικογενειας Παντελιδη . Ο ανθρωπος αυτος εμφάνισε εναν νεο μαρτυρα τον Δεκέμβριο οπου το δικαστηριο εκρινε οψιμο!

Νιωθω περιπου το ιδιο για μερικους ανθρωπους με αυτο που νιωθει η Ιωαννα για την Εφη.

Ευχομαι αυριο να καταφερει να παραμεινει ψύχραιμη και γενναία απεναντι στην αδικια!

Η ανάρτηση της Αρναούτη λίγες ώρες πριν την δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια προς την Ιωάννα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ανάρτησε μερικά από αυτά τα σχόλια στο λογαριασμό της στο Facebook και έγραψε αναλυτικά:

«Μερικά σχολια ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας, που βρήκαν τη συνέντευξη κ το εξώφυλλο της Ιωάννας ως ευκαιρία για να γίνει διάσημη! Ούτε έχουν αναλογιστεί ότι δεν θα ήθελε να δώσει ποτέ αυτή τη συνέντευξη με τη φωτογραφία της. Δεν μπορούν καν να σκεφτούν ότι δεν θα ήθελε κάνεις να γίνει διάσημος ως μια εκδοχή του εαυτού του που δεν είχε φανταστεί, μια εκδοχή που μόνο εφιάλτης θα ήθελε να ήταν. Ντροπή! Μη δείτε άνθρωπο να πονάει να του δώσετε μια να πάει πιο κάτω! Καμιά συμπόνια! Τη μεγαλοψυχία σας την δείχνετε μόνο σε νεκρούς».

Μίνα Αρναούτη ξέσπασμα για την Ιωάννα