Γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ παντρεύτηκε

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ παντρεύτηκε

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Νίκος Ανδρίτσος καθώς παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Γιούλη Παπακίτσου πριν από λίγες ημέρες. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ηλεία.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλευρό τους βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι. Το παρών έδωσαν η Εύα Αντωνοπούλου, ο Δημήτρης Οικονόμου με τη σύζυγό του, Αλεξία Κουλούρη αλλά και την τηλεοπτική του παρτενέρ, Μαρία Αναστασοπούλου αλλά και ο Νίκος Υποφάντης.

Η νύφη Γιούλη Παπακίτσου φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό, ενώ είχε ελεύθερα τα μαλλιά της και ένα πολύ μακρύ πέπλο. Οι καλεσμένοι δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα από τον γάμο στα social media κι έτσι έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες το επόμενο βήμα στην σχέση τους έκανε και η Ελένη Χατζίδου με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο του γνωστού δημοσιογράφου

Ανδρίτσος - Γάμος

Ο γάμος γνωστού δημοσιογράφου

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ παντρεύτηκε

Παντρεύτηκε δημοσιογράφος

Γάμος - δημοσιογράφου

Κλέλια Χατζηιωάννου – Κωνσταντίνος Σκορίλας: Ο μυστικός γάμος στο Παλαιό Ψυχικό

Η Κλέλια Χατζηιωάννου και ο Κωνσταντίνος Σκορίλα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Το βράδυ της Κυριακής 5/9 οι δυο τους κράτησαν "μυστικό" τον γάμο τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση, αναφέροντας μεταξύ άλλων «Παντρευτήκαμε με τον Κωνσταντίνο στον Αγιο Δημήτριο στο Π. Ψυχικό, παρουσία λίγων συγγενών και στενών φίλων, λόγω της πανδημίας. Και στα δικά σας οι ελεύθεροι»

Η Κλέλια και ο αγαπημένος της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, στην εκκλησία όπου βαφτίστηκαν και τα δύο παιδάκια τους. Ο ναός είχε στολιστεί ενώ στην πριβέ τελετή, το «παρών» έδωσαν μόνο οι συγγενείς των νεονύμφων.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες το επόμενο βήμα στην σχέση του έκαναν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία από το γάμο του ζευγαριού

Η φωτογραφία από τον γάμο της Κλέλιας και του Κωνσταντίνου