"Έσπασε" on air ο Γρηγόρης Μπάκας με την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Δεν άρθρωσε λέξη από το κλάμα

Βαθιά επηρεασμένος από την σημερινή της δίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ιδιαίτερα φορτισμένο είναι αυτή τη στιγμή το κλίμα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι. Ένας από τους ανθρώπους που φαίνεται πως είναι αρκετά επηρεασμός είναι ο Γρηγόρης Μπάκας.

Ο δημοσιογράφος του Πρωινού, κατά την διάρκεια της εκπομπής, δεν άντεξε και κατέρρευσε σε κλάματα, με τον ίδιο να μην καταφέρνει να αρθρώσει ούτε λέξη.

«Πριν στο διάλειμμα ήταν πολύ αγχωμένος. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τον έχουμε. Ο καθένας από την πλευρά του, βλέποντας αυτή την ιστορία, βλέποντας την Ιωάννα σκέφτεται δικά του πράγματα. Ο Γρηγόρης σκέφτηκε ότι εγώ έχω μία κόρη…», είπε η Φαίη Σκορδά. «Ας πάρουμε λίγο χρόνο παρακαλώ».

Η κατάρρευση του Γρηγόρη Μπάκα με την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

"Αυτό που έχει στενοχωρήσει πολύ την Ιωάννα, και ήθελε να το πω, είναι ότι...."

Λίγο πριν φτάσει στα δικαστήρια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε μερικές πληροφορίες από το περιβάλλον της 35χρονης, μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο παράπονο που έχει τόσο η Ιωάννα όσο και η οικογένεια της, καθώς κανείς από την πλευρά της κατηγορούμενης δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

«Επειδή χθες μιλούσα μέχρι αργά με την Αννίτα Ναθαναήλ, που βρισκόταν μαζί της, υπήρχε ένα μείγμα συναισθημάτων. Ήταν ταραγμένη αλλά και αποφασισμένη να βρεθεί τετ α τετ με τη δράστιδα. Αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος και γι αυτήν είναι πολύ σημαντικό είναι ότι σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι, γιατί έχει κάνει εννιά χειρουργεία και θα χρειαστεί πολλά ακόμα για να μιλήσουμε για μία αποκατάσταση και μια επιστροφή σε μια φυσιολογική εικόνα, όλους αυτούς τους 16 μήνες κανένας από την οικογένεια της καθ’ ομολογίαν δράστιδος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της.

Αυτό που έχει στενοχωρήσει πολύ την Ιωάννα, και ήθελε να το πω, είναι ότι κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να πάρει ένα τηλέφωνο, να δει πώς μπορεί να στηρίξει αυτό το κορίτσι συναισθηματικά ή υλικά αυτό το κορίτσι που περνάει αυτόν τον Γολγοθά. Ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε μία συγγνώμη. Εμείς δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο κόσμος». Συγκλονίζουν στο μεταξύ της λόγια της Ιωάννας λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου.