Άφαντος ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη - Τι συμβαίνει

Τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άφαντος ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη - Τι συμβαίνει

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και αρκετό καιρό περίμενε την απόφαση του δικαστηρίου για το αίτημα της αποφυλάκισής του το οποίο και τελικά απορρίφθηκε γιατί βγήκαν και νέα ντοκουμέντα στην φόρα: μηνύματα πολύ ακατάλληλου περιεχομένου σε θύματά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κατάσταση εκεί είναι η εξής. «Ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο».

Άφαντος από τις φυλακές ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη

«Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. «Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής».

Στην πρωινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στο ρεπορτάζ πως την περασμένη εβδομάδα απορρίφθηκε το αίτημα που είχε κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης δίχως ο ηθοποιός να το περιμένει. «Είχε πιστέψει, από ότι μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του και θα βγει έξω. Αιτήθηκε να φορέσει το περιβόητο βραχιολάκι και να έχει κατ’ οίκον περιορισμό»

Παράλληλα, σχετικά με φήμες που θέλουν να προετοιμάζεται θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές από τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, ο Τάσος Τεργιάκης ήταν σαφής και ξεκαθάρισε πως «δεν έχει τεθεί ποτέ το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχουν συζητήσει ποτέ τέτοιο αντικείμενο. Μου είπαν ότι είναι αστείο, οι άνθρωποι που είναι εκεί προφυλακισμένοι να συγκεντρωθούν και να παίξουν όλοι σε μια παράσταση. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα».

Τέλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επανέλθει με νέα αίτηση αποφυλάκισης με στόχο να παραμείνει προφυλακισμένος στο σπίτι με βραχιολάκι παρακολούθησης.

Με πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει;

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα εις βάρος του. Μετά την εξέταση των στοιχείων από τις αρμόδιες Αρχές κι αφού ελήφθησαν υπόψη οι καταθέσεις των γυναικών που κατήγγειλαν τον ηθοποιό, κρίθηκε σκόπιμη η κράτησή του ενός της φυλακής έως ότου γίνει η δίκη.

Αν λοιπόν το δικαστήριο αποφανθεί πως ο Φιλιππίδης είναι ένοχος και για τα 3 κακουργήματα, τότε η ποινή του θα είναι περίπου...Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr