Αυτή θα είναι η αστρολόγος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Έχουν ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή θα είναι η αστρολόγος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Έχουν ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την νέα της εκπομπή στο MEGA. Αστρολόγος ακόμα μπορεί να μην έχει εμφανιστεί, ωστόσο αποκαλύφθηκε το όνομα της.

Στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας βρίσκονται o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιάννης Μούτσος.

Ωστόσο, ένα ακόμα πρόσωπο πρόκειται να προστεθεί και αυτή φυσικά είναι η αστρολόγος της παρέας. Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Περρή και το Πρωινό, η Σμάρω Σωτηράκη θα είναι η φετινή αστρολόγος και μάλιστα θα εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.

Η αποκάλυψη για την αστρολόγο που θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Την περίμενε έξω από το σπίτι με λουλούδια - Αποκλειστικές φωτογραφίες Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη

Πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, μετά από έναν χρόνο απουσίας και μια σύντομη αναβολή, για την Ελένη Μενεγάκη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα-φωτιά που επέλεξε. Μόλις κλείνουν τα φώτα, δεν χάνει τη λάμψη της, αντιθέτως ακόμα και αμέσως μετά την εκπομπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός τού YOU τη συνάντησε κοντά στο σπίτι της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επέστρεφε από τα στούντιο του MEGA. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν εκεί, αλλά στον άνθρωπο που την περίμενε, που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Μπορεί να έχουν χωρίσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κρατούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξέλιξη των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Μία από τις κόρες τους, μάλιστα, ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού λίγες ώρες πριν είχε επιστρέψει από τη δική της “πρεμιέρα” στο σχολείο και εκείνος της έκανε παρέα μέχρι να έρθει η μαμά της. Αφού αγκαλιάστηκαν και χαιρετήθηκαν σε όμορφο κλίμα, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, πηγαίνοντας ο καθένας στο σπίτι του.

Μενεγάκη Λάτσιος

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό YOU