Επίθεση με βιτριόλι: Οι πρώτες δηλώσεις από την μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου - «Το παιδί μου είναι...»

Ανατριχιάζουν τα λόγια της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Οι πρώτες δηλώσεις από την μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου - «Το παιδί μου είναι...»

Συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία δέχτηκε επίθεση με το βιτριόλι πριν από 1,5 χρόνο. Η ίδια, έφτασε με ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της και περπάτησε από το αυτοκίνητο έως το δικαστήριο, με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Η ίδια μετά από λίγο απογοητεύτηκε καθώς η δίκη της υπόθεσης σταμάτησε. Σύμφωνα με την Κέλλυ Χιονοπώρου και το Πρωινό, η Ιωάννα κάθισε μέσα στην αίθουσα μαζί με την μητέρα της και όταν άκουσε την δήλωση της κατηγορουμένης ότι δεν θα παραστεί στο δικαστήριο, ήταν φανερά απογοητευμένη.

Από την άλλη μαζί με την Ιωάννα βρέθηκε μαζί της και η μητέρα της για να την στηρίξει. Μάλιστα, οι πρώτες δηλώσεις της που ανέφερε χαρακτηριστικά ήταν «Το παιδί μου είναι το καλύτερο παιδί».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της μητέρας της Ιωάννας στην κάμερα του Πρωινού

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έδειξε πόσο δειλή είναι» - Η πρώτη δήλωση έξω από το εφετείο

Μεταφέρθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου από την 36χρονη Έφη, που έγινε πριν από ενάμιση χρόνο στην περιοχή της Καλλιθέας. Μάλιστα, η κατηγορούμενη, αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο και αντί αυτού βρέθηκε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου, προκειμένου να την υπερασπίσει.

Σύμφωνα με την Κέλλη Χεινοπώρου και το Πρωινό, η Ιωάννα κάθισε μέσα στην αίθουσα μαζί με την μητέρα της και όταν άκουσε την δήλωση της κατηγορουμένης ότι δεν θα παραστεί στο δικαστήριο, ήταν φανερά απογοητευμένη.

Η πρώτη δήλωση της Παλιοσπύρου έξω από το δικαστήριο

Με το άκουσμα πως η 36χρονη δεν θα παρευρεθεί, αλλά και πως η δίκη πήρε παράσταση για τις 30 του Σεπτέμβρη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναχώρησε από το εφετείο. Ωστόσο, θέλησε κατά την έξοδο της να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βίντεο με την δήλωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου