Επίθεση με βιτριόλι: Διακόπη η δίκη - H γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης

Εξέλιξη της τελευταίες στιγμης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Διακόπη η δίκη - H γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης

Διακόπη η δίκη της υπόθεσης επίθεσης με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη κατά της 35χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου πριν περίπου 1,5 χρόνο στην περιοχή της Καλλιθέας. Από νωρίς το πρωί, το θύμε βρίσκεται στα δικαστήρια με την εικόνα της να συγκλονίζει.

Την πρόθεση της να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στην δικαστική αίθουσα εξέφρασε, με γραπτή δήλωση που αναγνώστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η κατηγορούμενη.

Στην εκφώνηση του ονόματός της ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη ειναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης.

Σύμφωνα με εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, η δίκη θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο.

Επίθεση με βιτριόλι δικαστήριο

Η Ιωάννα δημοσίευσε φωτογραφία από το χειρουργείο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Πριν από ενάμιση χρόνο η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι κάτι που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η ίδια από τότε προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ενταχθεί και πάλι στην καθημερινότητα, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το πρώτο της χειρουργείο μιας και από τότε έχει κάνει πολλά ακόμη προκειμένου να γίνει καλά.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9.».