Πως είναι σήμερα η πρώην σταρ Ελλάς των 90s Μαρίνα Τσιντικίδου

Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πως είναι σήμερα η πρώην σταρ Ελλάς των 90s Μαρίνα Τσιντικίδου

Η Μαρίνα Τσιντικίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Mega και μέσα σε όλα η ίδια αναφέρθηκε για την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί. Δείτε εδώ φωτογραφία με μαγιό και χωρίς ρετούς.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως έζησε τον απόλυτο ρατσισμό από το περιβάλλον της για τις επιλογές της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ένας άνθρωπος δεν κάνει παιδιά ακολουθεί άλλους ρυθμούς ζωής.

Δεν υπήρχε στη ζωή μου η προοπτική να κάνω παιδιά. Το να κάνεις ένα παιδί είναι το κορυφαίο έργο ενός ανθρώπου. Δεν θεώρησα ότι θα είμαι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό. Ένιωσα αδιακρισία και ρατσισμό από το περιβάλλον μου που δεν έκανα παιδί».

Και συνέχισε λέγοντας «Ήμουν πολύ χαϊδεμένη. Δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι κάτι ξεχωριστό. Αλλά απολάμβανα αυτό που μου συνέβαινε. Κάποια στιγμή αυτή η λάμψη μου δημιουργούσε φοβίες, πανικούς και ψυχολογικά προβλήματα. Διάβαζα σχόλια που έκαναν για μένα κι έκλαιγα. Έλεγα γιατί με παρουσιάζουν έτσι;».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαρίνας Τσιντικίδου

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Μου δημιουργήθηκαν σύνδρομα καταδίωξης, πήρα πολλά κιλά»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως όταν σταμάτησε το μόντελινγκ, της δημιουργήθηκαν σύνδρομα καταδίωξης και πήρε πολλά κιλά.

Σε μία σπάνια συνέντευξή της, η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της και αναφέρθηκε σε περιστατικά που την έκαναν να αναθεωρήσει για αρκετές επιλογές της.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Τσιντικίδου στην Ελεονώρα Μελέτη

«Στα 27 μου έκανα την τελευταία πασαρέλα. Η αναγνωρισιμότητα είναι αυτή που αν δεν ξέρεις πως να την διαχειριστείς, μπορεί να σε σκοτώσει. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι η ταυτότητά μου δεν είναι αυτή. Το κατάλαβα όταν σε μια διετία έχασα τις σταθερές μου.

Έχασα τον σκύλο μου, πήρα λάθος αποφάσεις, σκοτείνιασε το μυαλό μου και μία από αυτές ήταν που δέχτηκα να πολιτευτώ. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Μου δημιουργήθηκαν σύνδρομα καταδίωξης, πήρα πολλά κιλά. Δεν είχα λόγο για κάτι τέτοιο.

Μαρίνα Τσιντικίδου μόντελινγκ

Πέρασα πένθος σε λίγο καιρό. Έχασα την γιαγιά, τον παππού μου και τον πατέρα μου. Ο θάνατος του παππού μου με ισοπέδωσε. Ήταν υγιέστατος.

Σαν άνθρωπος είμαι μοναχική. Έπεσα σε κατάθλιψη γιατί όλα γύρω μου ένιωθα ότι ήταν λάθος, εκεί έπρεπε κάτι να αλλάξω. Έκτοτε εμπιστεύτηκα το σύμπαν, μέσα από αυτή τη διαδικασία ήθελα να κάνω αυθόρμητα αυτό που με έκανε καλά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Τσιντικίδου, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες στην Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει και η Λένα Παπαρρηγοπούλου.