The Voice: Πιο απολαυστικό από ποτέ το τρέιλερ της πρεμιέρας

Άκρως ανανεωμένοι οι coaches

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Πιο απολαυστικό από ποτέ το τρέιλερ της πρεμιέρας

Το «The Voice» πρόκειται να επιστρέψει και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο ΣΚΑΪ. Η μεγάλη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Μάλιστα, το πρώτο τρέιλερ από τα blind auditions είναι στον αέρα και όπως είναι λογικό είναι άκρως απολαυστικό καθώς οι κριτές φαίνονται τέρμα ανανεωμένοι.

Έτσι, οι τηλεθεατές θα έχουν και πάλι την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο project το οποίο κάνει απόλυτη θραύση καθώς μαζί τους για πρώτη φορά θα είναι και Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό τρέιλερ του The Voice

Από το Survivor πάει στο The Voice

Οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι πυρετώδεις. Όσον αφορά το The Voice που για ακόμη μια φορά θα επιστρέψει στον ΣΚΑΙ, θα δει αρκετές αλλαγές κυρίως στα πρόσωπα και όχι τόσο στο σκηνικό. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν βγει ανακοινώσεις, αφού τα χέρια δεν έχουν δοθεί, περιμένοντας τις οριστικές υπογραφές, ωστόσο, στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως ήδη έχει ακουστεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα έχει τη δική του καρέκλα στην κριτική επιτροπή κάτι που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό στο γυναικείο πληθυσμό. Μάλιστα, αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα έχει δικό του ρόλο σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ο τραγουδιστής θα πάρει τη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη που αποχωρεί από το show.

Από το Survivor στο πλατό του The Voice

Όσον αφορά τον παρουσιαστή το όνομα σύμφωνα με πληροφορίες μου είναι ένα και σίγουρο μάλιστα, αφού είναι ο αγαπημένος του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον 4ο κύκλο του ράλιτι επιβίωσης και αποθεώθηκε από πολλούς στο Twitter.

Από το Survivor πάει στο The Voice o Γιώργος Λιανός

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο τούρκος παραγωγός αποφάσισε να τον βάλει για ακόμη μια φορά στο τιμόνι της παρουσίασης, καθώς πιστεύει πως με την επιτυχία που είδε τα νούμερα τηλεθέασης του Voice θα ανέβουν. Βέβαια, ακόμη ένας λόγος είναι πως ο Ατζούν εμπιστεύεται άτομα με τα οποία συνεργάζεται και δύσκολα ρισκάρει σε νέα ονόματα για τους κεντρικούς ρόλους.

Από την άλλη, για την κριτική επιτροπή δεν έχω σίγουρες πληροφορίες και για να μην σας μεταφέρω λάθος ειδήσεις, θα επιστρέψω σύντομα με νέο αποκλειστικό!