The Voice: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Η φωτογραφία στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice:  Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Το «The Voice» επιστρέφει και πάλι μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ενώ εννοείται δεν θα μπορούσε να λείψει και η μεγάλη αλλαγή που έρχεται προσεχώς. Πιο συγκεκριμένα μετά από την αποχώρηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, την θέση του coach διεκδίκησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα μπει δυναμικά στα talent show και όπως είναι λογικό οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως αυτή τη στιγμή. Από την άλλη, πιστοί στις θέσεις τους παραμένουν οι υπόλοιποι κριτές.

Η πρεμιέρα για το The Voice έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, μέσα από ένα εντυπωσιακό τρέιλερ το οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει στον τηλεοπτικό αέρα. Δείτε εδώ το επίσημο τρέιλερ.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ανάρτηση

Από το Survivor πάει στο The Voice

Οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι πυρετώδεις. Όσον αφορά το The Voice που για ακόμη μια φορά θα επιστρέψει στον ΣΚΑΙ, θα δει αρκετές αλλαγές κυρίως στα πρόσωπα και όχι τόσο στο σκηνικό. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν βγει ανακοινώσεις, αφού τα χέρια δεν έχουν δοθεί, περιμένοντας τις οριστικές υπογραφές, ωστόσο, στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Όσον αφορά τον παρουσιαστή το όνομα σύμφωνα με πληροφορίες μου είναι ένα και σίγουρο μάλιστα, αφού είναι ο αγαπημένος του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον 4ο κύκλο του ράλιτι επιβίωσης και αποθεώθηκε από πολλούς στο Twitter.

Από το Survivor πάει στο The Voice o Γιώργος Λιανός

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο τούρκος παραγωγός αποφάσισε να τον βάλει για ακόμη μια φορά στο τιμόνι της παρουσίασης, καθώς πιστεύει πως με την επιτυχία που είδε τα νούμερα τηλεθέασης του Voice θα ανέβουν. Βέβαια, ακόμη ένας λόγος είναι πως ο Ατζούν εμπιστεύεται άτομα με τα οποία συνεργάζεται και δύσκολα ρισκάρει σε νέα ονόματα για τους κεντρικούς ρόλους.

Από την άλλη, για την κριτική επιτροπή δεν έχω σίγουρες πληροφορίες και για να μην σας μεταφέρω λάθος ειδήσεις, θα επιστρέψω σύντομα με νέο αποκλειστικό!