Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας»

Η τρυφερή αποκάλυψη για τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μίλησε σήμερα 15/9 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Ρούφηξα πολύ έντονα αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, αλλά σε ένα ριάλιτι δεν μετανιώνω που ήμουν αυθόρμητη», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα με τον Αλέξανδρο. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δουλέψει σερβιτόρα και έκανα σχέδια σε μια διαφημιστική εταιρεία. Είμαι ανοιχτή στο κομμάτι της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Σάλος με την φωτογραφία της Ειρήνης Παπαδοπούλου - Ποζάρει topless και αναστατώνει

Με μια φωτογραφία από την παραλία θέλησε να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η ίδια μάλιστα πόζαρε topless και αναστάτωσε τα social media.

Η όμορφη τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της, ενώ πριν λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο για τα γενέθλια του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πασχαλίδη.

Αυτή τη φορά, η Ειρήνη πόζαρε χωρίς μπλούζα στον φωτογραφικό φακό την ώρα που δύει ο ήλιος, με την ίδια να είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Στην εν λόγω ανάρτηση στο instagram, η ίδια έγραψε: «Welcome September, summer forever».

Η topless φωτογραφία της Ειρήνης Παπαδοπούλου