Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ράγισε καρδιές η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Σάκη Μπουλά - «Τον μάλωνα που...»

Η εξομολόγηση

Ράγισε καρδιές η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Σάκη Μπουλά - «Τον μάλωνα που...»
News 15.09.2021 14:34
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2014 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Σάκης Μπουλάς από καρκίνο. Ο θάνατός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση, με πολλούς καλλιτέχνες να μην μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του. Ανάμεσα τους και η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία 7 χρόνια μετά, θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού, όπου αναφέρθηκε στην συνεργασία τους στην σειρά "10 Λεπτά Κήρυγμα", μετά τα συγκλονιστικά λόγια για την οικονομική εξαθλίωση που πέρασε.

Όσα είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Σάκη Μπουλά

«Θυμάμαι ότι περνούσαμε πολύ όμορφα. Αυτή η σειρά μου χάρισε πολλή αγάπη από τους έφηβους και μου τη χαρίζει ακόμα. Αγαπιόμασταν μεταξύ μας. Θυμάμαι πόσο μάλωνα τον Σάκη Μπουλά, επειδή κάπνιζε συνέχεια και του έλεγα να το σταματήσει. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το έκοψε και χάρηκα πολύ, αλλά μετά το άρχισε ξανά. Ήταν υπέροχος συνεργάτης. Γενικά ήμασταν δεμένη ομάδα. Ήταν ευτυχία, κάθε φορά που πήγαινα για γύρισμα», εξομολογήθηκε.

«Το θεωρώ αδιανόητο να ξέρεις και να μην το καταγγείλεις»»

H Κάρμεν Ρουγγέρη συνδέθηκε ζωντανά στο Happy Day και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η σπουδαία ηθοποιός δήλωσε πως αν τυχόν γνώριζε κάτι, θα πήγαινε κατευθείαν στις Αρχές να το καταγγείλει ενώ την ίδια στιγμή επισήμανε πόσο εξαιρετικός είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ 25 χρόνια είμαι στον κόσμο μου, ασχολούμαι με τα παιδιά. Εγώ πάντα κάνω αξιοκρατικά τις επιλογές μου, έρχονται στις ακροάσεις και διαλέγω τα παιδιά που είναι κατάλληλα για τον ρόλο.

Μου είχαν μιλήσει για τον τάδε που έχει κακό χαρακτήρα, ή ο τάδε φέρεται πολύ άσχημα στα κορίτσια και πολύ ωραία στα αγόρια. Αυτά είχα ακούσει, δεν είχα ακούσει κάτι άλλο. Αν ήξερα ακόμα κι αν δε μιλούσε το θύμα θα πήγαινα εγώ στις Αρχές για να το καταδώσω.

Θεωρώ ότι έχουν μεγάλη ευθύνη αυτοί που ξέρανε και δεν πήγαν να το καταγγείλουν. Κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό, δε μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Το θεωρώ αδιανόητο να ξέρεις και να μην το καταγγείλεις» είπε η ηθοποιός, η οποία αναφέρθηκε και στο θέμα παραγραφής των αδικημάτων.

Κάρμεν Ρουγγέρη για καταγγελίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός σαν έγκλημα γιατί καταστρέφονται οι ψυχές»

Η οικονομική εξαθλίωση της Κάρμεν Ρουγγέρη

Share