Κίνηση ανθρωπιάς από την Έλενα Τσαγκρινού και το Mike

Συγκινεί η πράξη τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κίνηση ανθρωπιάς από την Έλενα Τσαγκρινού και το Mike

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike αποφάσισαν να κάνουν μια άκρως συγκινητική κίνηση καθώς έγιναν εθελοντές για τα αδέσποτα ζωάκια της Save A Greek Stray. Πιο συγκεκριμένα, η SGA κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και οι δυο αγαπούν τους σκύλους και είναι και οι ίδιοι σκυλογονείς. Η δράση Celebrity Dog Workers by PURINA® «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της Save A Greek Stray στο YouTube.

Στο πλαίσιο αυτό, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Οι ίδιοι έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray.

Δείτε παρακάτω την Έλενα και τον Mike

Συγκίνησε ο Mike - «Κλείνω ένα χρόνο καθαρός από τον καρκίνο»

Με μία σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Mike θέλησε να ευχαριστήσει με ένα ιδιαίτερο μήνυμα όλους τους ανθρώπους που του στάθηκαν στην μεγάλη περιπέτεια που έζησε με τον καρκίνο.

Ο Mike είναι εδώ και ένα χρόνο καθαρός από την ασθένειά του και δεν μπορεί να κρύψει την ευγνωμοσύνη του στην οικογένειά του, τους φίλους του και φυσικά την αγαπημένη του σύντροφο, Έλενα Τσαγκρινού η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του.

Η ανάρτηση του Mike

«Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο!

Αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οι άνθρωποι που δεν με άφησαν λεπτό, είναι οι άνθρωποι που ότι ώρα και να τους έπαιρνα θα ήταν εκεί, είναι οι άνθρωποι που τους χρωστάω τα πάντα!

Μετά από 1 χρόνο λοιπόν έχω να πω, πως νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί αγκαλιάζουν την κάθε μου τρέλα και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα! Να σας συστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! 25/8/2021», έγραψε χαρακτριστικά ο Mike στην ανάρτησή του.