Νέο πρόσωπο εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες - Θα υποδυθεί τον γιο του Ακύλα

Τα πάνω κάτω στον τρίτο κύκλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέο πρόσωπο εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες - Θα υποδυθεί τον γιο του Ακύλα

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (15/9) ο Δημήτρης Τσίκλης, ο οποίος πρόκειται να εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες.

Ο νεαρός ηθοποιός πρόκειται μάλιστα να ερμηνεύσει τον ρόλο του Λευτέρη Μεγαρίτη, γιο του Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιου Χειλάκη).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Τσίκλη που μπαίνει στην Άγριες Μέλισσες

«Στη σειρά θα είμαι ο Λευτέρης Μεγαρίτης, μια νέα είσοδος στο Διαφάνι. Νομίζω ότι θα τον αγαπήσετε πολύ. Έχει πολύ ωραία στοιχεία αυτός ο χαρακτήρας. Είναι ευαίσθητος, καλλιεργημένος και ένα πολύ ευγενικό παιδί. Δεν θα έχω ούτε σκουλαρίκι, ούτε τατουάζ.Κάθε μέρα ακούω και ένα διαφορετικό spoiler, μια διαφορετική εκδοχή του πως θα εξελιχθεί ο ρόλος μου. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Πολλά πράγματα ούτε και γω τα γνωρίζω και μας εκπλήσσουν καθημερινά οι σεναριογράφοι της σειράς

Δεν ξέρω για τίποτα. Κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο. Είναι όλα πέρα από το φάσμα της πραγματικότητας οπότε θα δούμε. Έχουμε τα πρώτα επεισόδια στα χέρια μας. Για την ώρα είμαστε ένα παιδί το οποίο έρχεται στο χωριό χωρίς να το θέλει. Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι ακόμα πιο υποχθόνιος. Είναι φαινομενικά ένας ήρεμος και πράος άνθρωπος, ο οποίος είναι απόλυτα χειριστικός».

Καθηλωτικό το νέο τρέιλερ της σειράς - Το Διαφάνι βυθίζεται στο σκοτάδι

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ο συγκλονιστικός τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες ενώ μάλιστα πριν από λίγο κυκλοφόρησε και το νέο τρέιλερ της σειράς, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Στο Διαφάνι πέφτει το απόλυτο σκοτάκι ενώ ακούγεται χαρακτηριστικά από το ραδιοφώνο: "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" με τους ήρωες έτοιμους να μπουν σε νέα δύσκολα μονοπάτια.

Έχουν περάσει έξι μήνες από την τραγική εκείνη μέρα που το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες και ο Μιλτιάδης με την Ανέτ βύθισαν σε πένθος το χωριό. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και ο διωγμός του Δούκα και της Μυρσίνης, που θεωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή υπαίτιοι για όσα έγιναν!

Η ζωή δείχνει να κυλάει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς και όλοι έχουν αρχίσει να συνέρχονται, όταν σκάει η είδηση πως στην Ελλάδα επικρατεί η δικτατορία! Ο φόβος και ο τρόμος φωλιάζουν μέσα στους ανθρώπους και πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Στο Διαφάνι εγκαθίσταται ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ενώ η κόρη τους έχει ήδη συνάψει σχέση με τον Μελέτη. Ο τελευταίος μάλιστα είναι και εκείνος που προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στον νέο αδίστακτο άντρα προκειμένου να εκδικηθεί τις Σταμίραινες, αλλά και τον Λάμπρο για τον θάνατο του αδελφού του και, επίσης, όλους όσοι είναι... αριστεροί!Λάμπρος, Μπάμπης και Προκόπης στέλνονται στην εξορία και η Ελένη, μετά τον άγριο χωρισμό με τον άντρα της μένει πίσω να προσπαθεί ξανά μόνη της να αντιμετωπίσει τους νέους κινδύνους που την περιμένουν.