Χρήστος Λούλης για τις δηλώσεις της Κωνσταντινίδου: "Όλοι βγαίνουμε και λέμε πάρα πολλά πράγματα"

Το σχόλιο του αναφορικά με τα όλα όσα δήλωσε η ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρήστος Λούλης για τις δηλώσεις της Κωνσταντινίδου:

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Λούλης. Ο ίδιος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στη εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για την Κωνσταντινίδου

«Όλοι βγαίνουμε και λέμε πάρα πολλά πράγματα και μπορεί να κάνουμε και κάποιο λάθος. Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν αναγνωρίζει η ίδια την βαρύτητα των καταγγελιών και των κατηγοριών.

Αν ευσταθούν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σίγουρα δεν είναι ένδειξη δύναμης, είναι ένδειξη αδυναμίας. Από την άλλη, δεν είναι ωραίο να μένεις στη λέξη αδυναμία όταν αυτός κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους. Αδυναμία είναι να μπλέξεις με τον τζόγο, τα ναρκωτικά, κάνεις κακό στον εαυτό σου. Όταν κάνεις με την θέλησή σου κακό σε άλλους, φεύγει από τα όρια της αδυναμίας .Δε νομίζω ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήθελε να απαξιώσει το άλλο κομμάτι».

«Η κυρία Κωνσταντινίδου δεν είναι αρμόδια να πει τι θα γίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησαν το πρωί της Τρίτης (14/9) ο Φίλιππος Σοφιανός και η Κατερίνα Τσάβαλου αναφορικά με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η οποία μάλιστα απέφυγε και να μιλήσει μετά το σάλο.

Η ηθοποιός έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες θύελλα αντιδράσεων με τα όλα όσα είπε για την υπόθεση του κωμικού και πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια και την ενόχληση τους. Ανάμεσα τους και οι δυο συγκεκριμένοι ηθοποιοί.

«Η κυρία Κωνσταντινίδου δεν είναι αρμόδια να πει τι θα γίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει τι θα γίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και κανείς άλλος. Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει την άποψή του για κάποιον που διώκεται ποινικά», είπε ο Φίλιππος Σοφιανός ενώ η Κατερίνα Τσάβαλου είπε από την πλευρά της: «Νομίζω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή της. Ο καθένας έχει την ευθύνη των δηλώσεών του και των πράξεών του».