Επίθεση με βιτριόλι: Κύμα συμπαράστασης από τους celebrities προς την Ιωάννα

«Υπάρχουν ήρωες και στις μέρες μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Κύμα συμπαράστασης από τους celebrities προς την Ιωάννα

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από 1,5 χρόνο η αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία ακόμη και σήμερα προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα μετά από τα τεράστια προβλήματα που της άφησε η επίθεση.

Σήμερα, η ελληνική κοινωνία βλέποντας την αδίστακτη Ιωάννα η οποία παρευρέθηκε στο εφετείο, ένιωσε πιο περήφανη από ποτέ με την απόφασή της να βρεθεί από εκεί ώστε να δει από κοντά την κατηγορούμενη.

Η ίδια έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Αθηνών με τη μάσκα στο πρόσωπό της κι ένα καπέλο για να την προφυλάσσει από τον ήλιο, ωστόσο δεν είδε την κατηγορούμενη, η οποία με μια δήλωση 16 λέξεων ανακοίνωσε ότι θα παραστεί στο δικαστήριο στη συνέχεια της διαδικασίας.

Από την άλλη το κύμα συμπαράστασης στα social media δεν έχει όριο καθώς celebrities και μη θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ως ένα δείγμα ότι είναι μαζί με την Ιωάννα.

Δείτε παρακάτω τις συγκινητικές αναρτήσεις που έκαναν Έλληνες celebrities

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ανάρτηση Αλεξάνδρου

Ζέτα Δούκα

Ανάρτηση Ζέτας Δούκα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μαρία Ηλιάκη

Ηλιάκη ανάρτηση

Κατερίνα Ζαρίφη

Ζαρίφη - ανάρτηση

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονισμένο το Twitter με την Ιωάννα - Δίχως τέλος τα υποστηρικτικά τους μηνύματα

Μπορεί η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου να ξεκίνησε σήμερα (15/9), ωστόσο διεκόπη και μεταφέρθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Ιωάννα εμφανίστηκε κανονικά στο δικαστήριο, φορώντας την προσταυτική της μάσκα, με την εικόνα της να συγκλονίζει. Αρκετός κόσμος είχε μάλιστα μαζευτεί προκειμένου να την συγχαρεί από κοντά για το σθένος της. Απούσα ωστόσο ήταν η κατηγορούμενη, Έφη Κακαραντζούλα, με την Ιωάννα να την χαρακτηρίζει δειλή.

Οι χρήστες του Twitter παρόλα αυτά δεν έμειναν αμέτοχοι σε όλα τα γεγονότα, με τους ίδιους να εκφράζουν τη συμπαράσταση και τον σεβασμό τους σε εκείνη.