Η απρόσμενη αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το J2US στον αέρα της εκπομπής της

Ποιος συνεργάτης της θα συμμετέχει στο μουσικό σόου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απρόσμενη αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το J2US στον αέρα της εκπομπής της

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει σε λίγες μέρες το J2US στον ALPHA. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου, έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κατά την διάρκεια της σημερινής (15/9) της εκπομπής για το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Πριν λίγο καιρό, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως μερικά από τα πρόσωπα που θα δούμε να συμμετέχουν στο σόου είναι η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Μάρα Μειμαρίδη αλλά και ο Τζέιμς.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πιθανότατα να συμμετάσχει και ένας συνεργάτης της εκπομπής της, ο οποίος θα τραγουδά κάθε Σάββατο μπροστά στο κοινό, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τη μετακόμιση του J2US στον ALPHA

Μόλις πριν από λίγες μέρες, ο ALPHA ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του J2US, το οποίο άλλαξε τηλεοπτική στέγη μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Open και από τη μεριά του, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να γιορτάσει την αλλαγή αυτή με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε ακριβώς θα δούμε το αγαπημένο μουσικό show στις οθόνες μας, ούτε ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα το στελεχώσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η κριτική επιτροπή πρόκειται να παραμείνει για ακόμα μία χρονιά ίδια.

«Αλφαδιάσαμε! Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει! Να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να τουιτάρουμε non stop, όλα μέσα από την καρδιά μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Να που φτάνει η στιγμή να ξανασυναντηθούμε και να γίνει του… Just the 2 of us!

Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος το ραντεβού μας είναι στον Alpha, έναν τηλεοπτικό σταθμό που είναι «Α-list» σε όλα του, προγράμματα, ανθρώπους, δημιουργικότητα και θετική διάθεση!

Ραντεβού το Σεπτέμβριο στον Alpha αγαπημένοι μου -με πολλές πολλές εκπλήξεις, φουλ ανατρεπτικές, ξέρετε εσείς!

Ps περιμένω τα request σας @desp1navandi @vicky_stavropoulou_official @mariabacodimou @inchrisme @kostaskapetanidis @fokasevagelinos», έγραψε χαρακτηριστικά ο παραγωγός και παρουσιαστής στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.