Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της η Μπέτυ Μαγγίρα - Συγκινημένοι οι συνεργάτες της

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της η Μπέτυ Μαγγίρα - Συγκινημένοι οι συνεργάτες της

Δηλώσεις στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Τσαλίκης με αφορμή την πολύ όμορφη ανάρτηση που έκανε, στην οποία φαίνεται ο Στράτος, ένας προσκεκλημένος σε ένα γάμο, να χορεύει ζεϊμπέκικο πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε με την εκπομπή την εμπειρία του και το πόσο πολύ τον συγκίνησε η δύναμη ψυχής που έδειξε ο Στράτος, ενώ η Μπέτυ Μαγγίρα δεν άντεξε και βούρκωσε, όπως και οι συνεργάτες της, λίγες μέρες μετά την μεγάλη πρεμιέρα τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη που έκαναν την Μπέτυ Μαγγίρα να βουρκώσει

«Αυτή η στιγμή ήταν πολύ δυνατή και πολύ συγκινητική. Κάποια στιγμή η κοπέλα που παντρεύτηκε μου ζήτησε να πω ένα συγκεκριμένο τραγούδι για έναν άνθρωπο δικό της. Δεν ήξερα τι θα δω μπροστά μου διότι ο χορός δεν επιτρέπεται. Ξεκίνησε το κομμάτι και ξαφνικά είδα τον Στράτο να έρχεται με αυτή την πραότητα στο πρόσωπό του.

Από αυτό που μετέφερε ως άνθρωπος, από ένα σημείο και μετά με έκαναν και ξέχασα το αμαξίδιό του και έβλεπα μπροστά μου έναν λεβέντη όρθιο με ένα ανάστημα πέντε μέτρα να χορεύει μια ζεμπεκιά για τους δικούς του ανθρώπους. Πραγματικά συγκλονίστηκα, κατέβηκα από τη σκηνή και άρχισα να του χτυπάω παλαμάκια και να τραγουδώ και κάποια στιγμή αισθάνθηκα την ανάγκη να γονατίσω και με τα δυο μου τα πόδια και δεν τολμούσα να τον κοιτάξω στην αρχή στα μάτια. Υποκλίθηκα σε αυτό το μεγαλείο της δύναμης.

Όταν τελείωσε η βραδιά πήγα και τον βρήκα τον Στράτο και του λέω Σ΄ ευχαριστώ πολύ γιατί σήμερα μου έδωσες ένα τεράστιο μάθημα. Όταν σου έχει συμβεί αυτό το πολύ άσχημο πράγμα στη ζωή σου κι έχεις την ψυχική δύναμη και τη μαγκιά και την παληκαριά ψυχής να το ξεπερνάς και να βγαίνεις και μπροστά και να χορεύεις ένα λεβέντικο ζεμπέκικο, εγώ ότι και να έχω, όποια προβλήματα, μου τα εκμηδενίζεις. Και θέλω να σε παρακαλέσω, επειδή τραβούσε βίντεο ο μαέστρος μου να μου επιτρέψεις να το μοιραστώ με τον κόσμο που με ακολουθεί γιατί πιστεύω θα δώσεις μεγάλο μάθημα και δύναμη...», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Άφωνη η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του OPEN

Άφωνη έμεινε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" στο OPEN, με τις δηλώσεις που έκανε η καλεσμένη της. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει δεχτεί κατά διαστήματα και την θέλουν να κάνει χρήση κοκαΐνης.

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη, η οποία σόκαρε με αυτά που αποκάλυψε. Μίλησε για το κύμα των καταγγελιών που ήρθαν στο φως και αφορούσαν σε κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις και όχι μόνο.

«Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης, φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα και έχουν έρθει να μου τα πουν άνθρωποι, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα, δεν δίνω πάντα και τρομερή βάση σε όλα αυτά».

«Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα… Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου.Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση» πρόσθεσε η ηθοποιός.