Πρεμιέρα με τρακ για την Μπέτυ Μαγγίρα στο Open - Τα πρώτα λόγια και ο ξέφρενος χορός

Εντυπωσιακή η εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα με τρακ για την Μπέτυ Μαγγίρα στο Open - Τα πρώτα λόγια και ο ξέφρενος χορός

Με κέφι και μπόλικο τρακ έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (6/9) η Μπέτυ Μαγγίρα στο Open με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η αγαπημένη παρουσιάστρια έλαμπε με το λευκό της παντελόνι και τις κόκκινες γόβες της, ωστόσο δεν έκρυψε το άγχος της.

Με το που μπήκε στο πλατό, η Μπέτυ Μαγγίρα ξεκίνησε να χορεύει ξέφρενα, ενώ στη συνέχεια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και υποδέχθηκε την ομάδα της, την οποία παρουσίασε και πριν από μερικές μέρες μέσα από μερικές απολαυστικές αναρτήσεις της στο Instagram.

Τα πρώτα λόγια της Μπέτυς Μαγγίρα στην πρεμιέρα της στο Open

«Καλημέρα, έχω πάρα πολύ τρακ. Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να σας κάνουμε να περάσετε υπέροχα όλη τη σεζόν. Να σας κάνουμε να γελάσετε γιατί αυτό έχει σημασία. Εδώ δεν είμαι μόνη, είμαστε μία ολόκληρη ομάδα. Όπως ξέρετε οι ομάδες κάνουν την ιστορία», είπε χαρακτηριστικά η Μπέτυ Μαγγίρα στην έναρξη της εκπομπής της.

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και την Μπέτυ»

Πριν από λίγο καιρό, η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την αδερφή της. Όπως εξήγησε, δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, για το παιδί της και για τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του YFSF, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, είμαι 5 χρόνια μεγαλύτερη από την Μπέτυ και όταν γεννήθηκε η Μπέτυ εμένα μου δόθηκε η ευθύνη να την προσέχω. Οπότε από 5 χρονών λειτουργούσα ως μικρή μαμά της Μπέτυς. Σε τι να την ανταγωνιστώ στο ύψος; Έχει το ύψος της, έχω το ύψος μου γίνεται να φτάσω το ύψος της, δεν γίνεται. Στο ταλέντο; Σε τι, έχω την προσωπικότητα μου, έχει την δική της.

Ματθίλδη Μαγγίρα Μπέτυ

Ο Γιάννης Διαλανίδης όταν με γνώρισε ήθελε να με υιοθετήσει όμως δεν ήθελα να στεναχωρήσω τους γονείς μου. Είχαμε μία πολύ αληθινή και ουσιαστική επαφή από την πρώτη στιγμή που τον είδα και με είδε».