Αποκάλυψη για τον Μίκαελ Σουμάχερ - Δεν ήθελε να κάνει σκι εκείνη την ημέρα

Η εξομολόγηση της συζύγου του στο ντοκιμαντέρ που έγινε για εκείνον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη για τον Μίκαελ Σουμάχερ - Δεν ήθελε να κάνει σκι εκείνη την ημέρα

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, από τη μέρα που έγινε το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή. Στο ντοκιμαντέρ του Netflix που δημιουργήθηκε για χάρη του κορυφαίου οδηγού της Formula 1, η Κορίνα Σουμάχερ αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της δεν ήθελε να πάει για σκι τη μοιραία εκείνη μέρα.

Η Κορίνα Σουμάχερ κρατάει την κατάσταση του συζύγου της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και ο ίδιος το έχει θελήσει.

Η αποκάλυψη της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ

«Μου είχε πει: "Το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση;"», αποκαλύπτει η σύζυγος του Μίκαελ. Δακρυσμένη η Κορίνα Σουμάχερ λέει για τον σύζυγό της: «Μου λείπει κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια και τον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά εδώ. Ακόμα μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα.

Δεν έχω κατηγορήσει ποτέ τον Θεό γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν απλώς κακοτυχία, μία άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα», αναφέροντας επίσης πως «πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 και για το λόγο αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους αγγέλους που τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να πάθει κάτι ο Μίκαελ».

Η Κορίνα Σουμάχερ ανέφερε πως ο Μίκαελ έλεγε πάντα στα μέλη της οικογένειάς του να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή και «τώρα εμείς το κάνουμε γι αυτόν. Ο Μίκαελ πάντα μας προστάτευε, τώρα τον προστατεύουμε εμείς».

Η αποκάλυψη για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Περίπου 8 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις Άλπεις. Η οικογένεια του μέχρι και σήμερα κρατά τις λεπτομέρειες της υγείας του κρυφές - με την γυναίκα του να είχε μάλιστα ξεσπάσει - και μόνο λίγες λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix σχετικά με την υγεία του σπουδαίου Γερμανού πιλότου φέρνει στη δημοσιότητα τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες είναι πολύ θετικές.

Ο Ζαν Τοντ, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ferrari, αποκάλυψε πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. «Βελτιώνεται. Αργά αλλά σταθερά, αλλά βελτιώνεται» ανέφερε, σε μια πολύ σπάνια αποκάλυψη για την υγεία του.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Mίκαλε Σουμάχερ