Από τον ΣΚΑΙ πάει στο OPEN και ήδη έδωσε τα χέρια

Τον είχαμε ξεχάσει....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από τον ΣΚΑΙ πάει στο OPEN και ήδη έδωσε τα χέρια

Δεν έχουν τέλος οι μεταγραφές στην τηλεόραση. Ακόμη μια "έσκασε" έχοντας ήδη ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν. Παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, έδωσε τα χέρια με το OPEN, παίρνοντας μάλιστα μαζί και την εκπομπή του.

Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά, που παρουσίαζε το After Dark. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ο παρουσιαστής μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό του Φαλήρου έκλεισε με το ανταγωνιστικό κανάλι. Βέβαια, οι υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει.

«Αν σκεφτεί μάλιστα κανείς ότι, αν ισχύουν τα σενάρια που θέλουν το Βινύλιο να έχει φύγει μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τους Αρβύλα από τον σταθμό, υπάρχει η βραδινή ζώνη που είναι πλήρως κενή» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δυσκολίες ο ΣΚΑΙ αντιμετωπίζει και με ένα άλλο πρόσωπο της ομάδας του. Συγκεκριμένα, με την Αντελίνα Βαρθακούρη, με το κανάλι να έχει γίνει ανάστατο λόγω ενός γεγονότος που ξέρουμε και σας αποκαλύπτουμε.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής που πάει OPEN

Ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το The Voice

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε μία νέα ανακοίνωση για το The Voice και για την μεγάλη πρεμιέρα που πρόκειται να κάνει αυτό το Σάββατο (18/9), με μία νέα προσθήκη στην ομάδα, αυτή του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00 γεμίζοντας τις οθόνες μας με μουσική, όνειρα και συναίσθημα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι για μία σεζόν γεμάτη τραγούδι, αξεπέραστες ατάκες και μοναδικές διεκδικήσεις!

Ο Γιώργος Λιανός με το απολαυστικό του χιούμορ και τη μοναδική του προσέγγιση ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες και μας βοηθάει να δούμε περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας». Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν τις καρέκλες να… γυρίσουν;

Το The Voice of Greece επιστρέφει στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 18/9 με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions και θα είναι κοντά μας κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00.