The Voice: Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού από τα γυρίσματα μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ενθουσιασμένος με το νέο του ξεκίνημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice: Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού από τα γυρίσματα μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο νέος κριτής του The Voice και μάλιστα, πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία του από τα γυρίσματα, στην οποία ποζάρει μαζί με τους υπόλοιπους κριτές καθώς και τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ενθουσιασμένος με το νέο του τηλεοπτικό βήμα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσει νέο αέρα στον διαγωνισμό τραγουδιού.

«Το συζητάμε αρκετά χρόνια αλλά τώρα που βρήκαμε χρόνο νομίζω ότι θέλω να κάνω αυτό το challenging. Έχω φανταστική ομάδα. Νομίζω θα κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού από τα γυρίσματα του The Voice με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

O Ατζούν βρέθηκε στα πρώτα γυρίσματα του επιτυχημένου show και μάλιστα φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τους κριτές.

The Voice Κωνσταντίνος Αργυρός

Τότε κάνει πρεμιέρα το The Voice

«Ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λιανός ανοίγουν το «σπίτι» τους και υποδέχονται τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Η 6η σεζόν του The Voice of Greece στον ΣΚΑΪ είναι γεγονός και το τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα!

«We are family» και σε αυτή την οικογένεια υποδεχόμαστε ένα νέο μέλος για να αναζητήσουμε όλοι μαζί την καλύτερη φωνή της Ελλάδας!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι πυρετώδεις. Όσον αφορά το The Voice που για ακόμη μια φορά θα επιστρέψει στον ΣΚΑΙ, θα δει αρκετές αλλαγές κυρίως στα πρόσωπα και όχι τόσο στο σκηνικό. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν βγει ανακοινώσεις, αφού τα χέρια δεν έχουν δοθεί, περιμένοντας τις οριστικές υπογραφές, ωστόσο, στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Όσον αφορά τον παρουσιαστή το όνομα σύμφωνα με πληροφορίες μου είναι ένα και σίγουρο μάλιστα, αφού είναι ο αγαπημένος του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον 4ο κύκλο του ράλιτι επιβίωσης και αποθεώθηκε από πολλούς στο Twitter.