Συγκατοικούσαν και δεν το γνώριζε κανείς - Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έμενε με...

Στο ίδιο σπίτι μετά το Fame Story

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκατοικούσαν και δεν το γνώριζε κανείς - Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έμενε με...

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» "τσάκωσε" το βράδυ της Τετάρτης 15/9 τον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά από το τέλος της συναυλίας του. Μάλιστα, φέτος πρόκειται να τον δούμε για πρώτη φορά σε νέο επαγγελματικά βήματα.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόκειται να τον δούμε σε ρόλο κριτή στο The Voice, κάτι που περιμένουν πως και πως οι τηλεθεατές. Ο ίδιος μίλησε για την συγκεκριμένη εμπειρία αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως πριν από χρόνια όταν συμμετείχε στο Fame Story μαζί με τον Γιώργο Λιανό, μετά το τέλος του ριάλιτι βρέθηκαν να συγκατοικούν.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία του κριτή όσο στο να πάρω καλλιτέχνες που βλέπω ότι έχουν κάποιο άστρο, κάποια αξία, κάποιο ταλέντο και να τους καθοδηγήσω με τον τρόπο μου να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Με τον Γιώργο Λιανό ήμασταν και συγκάτοικοι μια εποχή. Αφού είχαμε βγει από το Fame Story συγκατοικήσαμε για λίγο καιρό. Ο Γιώργος είναι υπερταλαντούχος».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σπάνιες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον πατέρα του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μαζί με τον πατέρα του, προκειμένου να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια βλέπουμε στιγμιότυπα μαζί με μέλη της οικογένειάς του, ενώ δεν ανέβασε τίποτα από τον γάμο του αδερφού του.

Αυτή τη φορά ωστόσο αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και να ευχηθεί δημόσια στον μπαμπά του με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

«Ακόμα και αν μεγαλώσω, ότι και να μου συμβεί, όπως και αν είμαι, οτι και αν γίνω, οτι και αν σκεφτώ να κάνω ακόμα και αν τα καταφέρνω ή χαθούνε όλα … ξέρω οτι ήσουν, είσαι και θα είσαι εκεί για μένα και την οικογένεια!!! Χρόνια σου πολλά father!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.