Η δήλωση "καρφί" του Λάκη Γαβαλά για την Κάτια Ταραμπάνκο - «Δεν θα ταίριαζε στην παρουσίαση»

«Θέλω να πάμε σε άλλο όνομα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η δήλωση

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε σήμερα 16/9 ο Λάκης Γαβαλάς. Ο ίδιος μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την παρουσία του στην τηλεόραση αλλά και για την συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανήκω σε ένα κανάλι που λέγεται ΣΚΑΙ και είμαι κριτής στο My style rocks. Γιατί να μετακινηθώ όταν σχεδόν έχω αγοράσει την καρέκλα μου; Δεν θα ταίριαζε η Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Θέλω να πάμε σε άλλο όνομα και άλλο επώνυμο, είπαμε πολλά γι αυτό», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς συμπλήρωσε: ««Μου ζητήθηκε να είμαι στο “Dancing with the stars” αλλά δεν… Θα πρέπει να με ρωτήσετε αν υπάρχουν καλοί στυλίστες στην τηλεόραση. Αυτό είναι το δράμα το μεγάλο των παρουσιαστριών. Δεν υπάρχουν στυλίστες στην τηλεόραση, βγάζουν καρναβάλια τις παρουσιάστριες».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Λάκης Γαβαλάς: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor 4»

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων μάλιστα, έκανε γνωστό πως του έκαναν πρόταση από το Survivor 4 να πετάξει για Άγιο Δομίνικο, ωστόσο την αρνήθηκε.

«Μου έχουν κάνει πρόταση. Καλέ πού να πάω; 70 χρονών; 6 Αυγούστου γίνομαι 69», είπε χαρακτηριστικά με χιούμορ.

Λάκης Γαβαλάς Survivor 4

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις εκπομπές «make over» και δήλωσε ότι «θα ήθελα να βγει ένα concept μόδας μέσα από μία κάποια κουλτούρα, όχι αυτό που σε κάνω make over και δεν λέω συγκεκριμένα για την εκπομπή του ΣΚΑΪ, υπάρχουν 5-6 τέτοια, από τα οποία το ένα για μένα δυστυχώς, σε αυτό το χαλί που έστρωσα 50 χρόνια, μου φαίνεται ούτε καν ένα κακό backstage που δεν ξέρεις αν θα βγουν κάποιοι ή όχι, είτε να το παρουσιάσουν είτε να το εκτελέσουν.

Σε αυτή την κοινωνία που ζούμε, να λέμε extreme make over σε ανθρώπους οι οποίοι είναι καλά εκεί που κάθονται και τους βγάζεις και τους κάνεις όπως τους κάνεις και μετά πρέπει να πάνε σε ψυχοθεραπευτή γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουν την ίδια εικόνα έξω. Αυτά τα χέρια πού θα τα ξαναβρείς να τα ξανακάνεις μέσα στην εβδομάδα, μέσα στο μήνα, μέσα στο χρόνο; Δεν με βρίσκει σύμφωνο και επειδή ανήκει στη σφαίρα της μόδας, δεν είναι μόνο το make up». Ενώ έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την φυλακή.