Mad Clip: Εξελίξεις με το τροχαίο δυστύχημα - Τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα;

Η κίνηση της οικογένειας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mad Clip: Εξελίξεις με το τροχαίο δυστύχημα - Τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα;

Στον ορισμό του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά προχώρησε η οικογένεια του Mad Clip, προκειμένου να διενεργήσει δίκη του έρευνα για το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του, με τους φίλους του να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και να μιλούν με σπασμένη φωνή.

Όπως γράφει το protothema.gr από την έως τώρα έρευνα της τροχαίας δεν έχει προκύψει σύγκρουση με άλλο όχημα, ενώ έχει διαπιστωθεί πως ο τράπερ έτρεχε με αρκετά χιλιόμετρα παραπάνω από το προβλεπόμενο όριο των 50 χιλιομέτρων στον συγκεκριμένο δρόμο. Ο πραγματογνώμονας που έχουν ορίσει από την Τροχαια δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την έρευνα του για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Μαδιάς αναμένεται να εξετάσει από τις αρχές της επόμενη εβδομάδας το όχημα του τραγουδιστή στο πλαίσιο της δικής του ανεξάρτητης έρευνας.

Παράλληλα στην ΕΛΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται από την ιατροδικαστή κ. Σπηλιοπούλου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Ορίστηκα από τον πατέρα του τραγουδιστή μα διαπιστώσω τι ακριβώς συνέβη. Δεν έχω εξετάσει ακόμη το όχημα. Θα κάνω τη δίκη μου έρευνα όπως έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω και στο σημείο. Παράλληλα θα εξετάσω το βίντεο από τις καμερες ασφαλειας για να δούμε ακριβώς τι συνέβη με τον Πιτερ και πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του», δήλωσε στο protothema ο κ. Μαδιας.

Ήταν εκατομμυριούχος - Πόσα λεφτά υπολογίζεται πως είναι η περιουσία του Mad Clip

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip, η εκπομπή Πρωινό έφερε στο φως της δημοσιότητας όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την περιουσία του τράπερ.

«Από το 2017 ήταν περιζήτητος για νυχτερινά μαγαζιά σε Ελλάδα και Κύπρο με αμοιβές από 3 έως 5- 6 χιλιάρικα τη βραδιά. Πολλές φορές και διπλές εμφανίσεις και είχε μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό. Η πληροφορία η δικιά μου είναι ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Από τον πρώτο έλεγχο που έκανε η οικογένεια στο σπίτι δεν βρέθηκαν μετρητά, οι πληροφορίες όμως που συγκεντρώνουν και από τις καταθέσεις που έχει η αστυνομία στα χέρια της από το τροχαίο μαθαίνοντας τι μπορεί να έχει συμβεί και πως ήταν η ζωή του Mad Clip, προκύπτει ότι μπορεί να έχει δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά στο περιβάλλον του. Σε ανθρώπους που ήταν κοντινά του πρόσωπα και αυτά τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί. Ένα άλλο μυστήριο αφορά τα πολύ ακριβά χρυσαφικά του», είπε στην αρχή ο Τάσος Τεργιάκης και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Mad Clip να μιλάει για τα κοσμήματά του.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης πρόσθεσε: «Βρέθηκαν κοσμήματα στο σπίτι, όσα βρήκε ο πατέρας στην πρώτη του επίσκεψη. Τα έχει βάλει σε μια τσάντα και τα έχει δώσει στην μητέρα. Βρέθηκε και το ρολόι και έχει κατατεθεί σε μια θυρίδα. Το κρίσιμο στοιχείο είναι αν υπάρχει θυρίδα με χρυσό. Υπάρχουν καταθέσεις από το περιβάλλον του που λένε ότι του άρεσε ο χρυσός και επένδυε σε χρυσό. Θα κοιτάξουν στις τράπεζες αν υπάρχει κάποια θυρίδα και όταν δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Η οικογένεια εμφανίζεται σίγουρη ότι υπάρχουν χρήματα που έχουν δοθεί σε άτομα από το περιβάλλον. Το κρίσιμο ακόμη είναι η συμμετοχή του σε εταιρείες, διότι είχε ανοίξει καταστήματα και σχεδίαζε το άνοιγμα ακόμη 5 καταστημάτων μέσα στο 2022. Όλα αυτά είναι μια μεγάλη περιουσία».