Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε πως η συγγραφέας της σειράς θα είναι στο DWTS

«Αλήθεια; Από εσάς το...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε πως η συγγραφέας της σειράς θα είναι στο DWTS

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για τις δυο σειρές που συμμετέχει στην ΕΡΤ ενώ φάνηκε έκπληκτος όταν έμαθε για την συμμετοχή της Βικτόρια Χίσλοπ στο Dancing with the stars.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φέτος θα συμμετάσχω σε μια καινούργια παραγωγή της ΕΡΤ, βασισμένο στο βιβλίο «Καρτ Ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ. Επίσης, μπορεί να μου φυλάνε πάλι ως έκπληξη στο τέλος της σεζόν να υπάρξω πάλι με παρουσία και όχι μόνο ως φωνή στα Καλύτερα μας Χρόνια».

Όταν, δε, ενημερώθηκε πως η συγγραφέας θα βρεθεί στο… Dancing with the stars, δεν έκρυψε την έκπληξη του! «Αλήθεια; Από εσάς το μαθαίνω. Τι ωραίο… Τι ωραίο… Τι ωραίο με την έννοια ότι χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με ενέργεια, πάθος και αγάπη για τη ζωή. Εγώ αυτό το χειροκροτώ έτσι κι αλλιώς».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Βασίλης Χαραλαμπόπουλου

Διαψεύδει την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες - Επικό βίντεο

Σε λίγο καιρό η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, πρόκειται να επιστρέψει με έναν ανανεωμένο και ανατρεπτικό κύκλο. Ένας μάλιστα γνωστός ηθοποιός που φημολογούνταν ότι θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στο σίριαλ, τελικά διέψευσε την είδηση.

Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, του οποίου το όνομα είχε προστεθεί στη λίστα με τις νέες αφίξεις, μαζί με αυτό του Αιμίλιου Χειλάκη.

Ωστόσο, ο πρώτος είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι δεν θα συμμετάσχει στην εν λόγω σειρά, μιας και το αποκάλυψε με ένα επικό και απολαυστικό βίντεο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.